Franja TV3

Diumenge, 1 agost de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
08.55
Signes dels temps
Especial Pare Manel
Programa dedicat a recordar la figura i l'obra del Pare Manel, mort al setembre a causa de la Covid-19. Per fer-ho, Montserrat Esteve conversa amb Enric Pousa, germà del sacerdot, i amb Sandra Pardo, presidenta de la Fundació Pare Manel.
Altres
Durada: 25'
09.20
Diumenge, concert
Passió segons Sant Mateu de Bach (II)
Concert de la Passió segons Sant Mateu de Johann Sebastian Bach des del Palau de la Música Catalana, celebrat el diumenge, 11 de juliol de 2021. L'Orfeó va interpretar per primera vegada aquest concert al Palau el 27 de febrer de 1921 en un context similar a l'actual, just en el moment en què se superava l'altra gran pandèmia del segle passat: la grip espanyola.
Altres
Durada: 100'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 85'
12.25
Matriculats
El programa entra en el món dels vehicles grans i es fica en la cabina d'un tràiler amb alumnes que en realitat no volen ser camioners: l'Albert vol ser professor d'autoescola i la Tània vol ser bombera . Més tard es visita l'autoescola més esbojarrada de Lleida i es coneix la Sofia, una alumna que va trigar quatre anys a aprovar l'examen teòric.
Altres
Durada: 55'
13.20
Joc de cartes
El millor restaurant mariner de la Barceloneta
El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar és Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi. La parada següent la farem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de restauradors de tota la vida de la Barceloneta, on coneixerem la Rosa Mari i el seu fill Jordi. Finalment, al restaurant La Peninsular les amfitriones seran dues germanes bessones, la Marta i la Natàlia, que són al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri.
Altres
Durada: 70'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El rescat
Paul Dynan, un jove de 24 anys, cansat de treballar molt sense aconseguir el que realment vol a causa de l'economia, decideix segrestar tres joves de l'alta societat per així poder reunir una gran xifra pel seu rescat. Un pla perfecte fins que un dels seus companys psicòtics prem el gallet.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: Una convidada perillosa
L'Amy, una jove estudiant, no té cap lloc on passar les vacances d'hivern, per la qual cosa la seva amiga Christine no dubta a convidar-la a casa seva amb la seva família. Però el que comença sent una situació de somni s'acaba convertint en un malson.
Pel·lícules
Durada: 87'
18.37
Tarda de cine: Testimoni desprotegida
La Sam és una fotògrafa que lluita per poder pagar la matrícula de la universitat de la seva filla. No obstant, durant una de les seves feines, decideix investigar sobre les persones que fotografia i la seva curiositat té conseqüències inesperades.
Pel·lícules
Durada: 93'
20.10
La mar de bé
Pare Trias
Al port de Blanes, el Quim Casellas salpa amb Lluís Trias, patró i armador del Pare Trias, que convida el presentador i xef a viure l'experiència de pescar sonsos i conèixer l'art de la sonsera. A continuació, el Quim coneix el Viñas, un pescador jubilat que ha dedicat tota la vida a la pesca. A més, descobreix la tasca de l'espai gastronòmic El Grenyal de Blanes, on aprofita per cuinar una truita de sonsos amb romesco suau.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Revolució 4.0
Andreu Buenafuente
El programa es pregunta com seran en el futur el teletreball i l'educació. La Covid-19 ha impulsat més que mai el teletreball per mantenir els llocs de treball. L'espai analitza si la societat està preparada per al teletreball i exposa quins avantatges i inconvenients té. Tot això mentre en educació es viu un canvi de model més virtual, una qüestió que es parla amb el còmic i productor Andreu Buenafuente. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 55'
23.00
Aire lliure
Montseny
Judit Mascó salta en parapent des del cim del Turó de l'Home per aterrar al Circ Cric, on la rep Tortell Poltrona. Més tard, també es visita l'escola Rogelio Rivel, que està especialitzada en la preparació de futurs artistes, i es parla de temes culturals que identifiquen el Montseny, com ara les castanyes, les bruixes de Viladrau, el bandoler Serrallonga o el grup musical Dorian, que va compondre part dels seus èxits des d'Espinelves. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 55'
23.55
La comunitat
Primeres vegades
El programa no parla només de les primeres experiències amoroses, es parla de passar a l'acció. La primera vegada que es fa alguna cosa, que s'emprèn, és un moment culminant ple d'emoció. Ser novell permet també experimentar. Deslliurar-se de convencionalismes i agafar camins nous, inexplorats sovint per desconeixement, que poden portar a resultats sorprenents i innovadors.
Altres
Durada: 30'
00.25
Pel·lícula: Tot per amor
El Mac és l'estrella de l'equip de futbol de l'institut de la petita localitat de Scottswood i manté una relació secreta amb la jove Missy. El pare del Mac és l'entrenador de l'equip i sempre que pot menysprea el seu fill. Això tindrà conseqüències.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'