Franja La 1

Dimarts, 3 desembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
Los desayunos de TVE
En una edició especial del programa, es fa un seguiment en directe durant tot el matí de la sessió constitutiva de les Corts sorgides de les eleccions del 10 de novembre. Al Congrés dels Diputats, l'equip del programa entrevista portaveus parlamentaris i compta amb experts i analistes per debatre sobre les intervencions dels grups.
Informatius
Durada: 270'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Adela paga la seva ràbia amb la Cristina i, mentrestant, el David comença a obsessionar-se amb la cuina. El Jesús explica a la Valeria per què està tan dolgut amb ella. Mentrestant, la Cristina, incapaç d'oblidar el Doménico, comença a tenir problemes al llit amb el seu marit. També es descobreix de què coneixia el Germán al Javier.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Sílvia diu a la Miralles que li agradaria anar-se'n a Lleó amb la seva mare. A més, el Rojo descobreix que l'Emma ha parlat d'ell a la policia i, després de conèixer que s'han trobat restes humanes al registre al seu desballestador, el Chávez, acorralat, confessa.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Genoveva agraeix la disposició de l'advocat de l'Andrade i es descobreix que treballen junts. L'Emilio, temorós de perdre la Cinta, se li declara i es comprometen, però la noia no està del tot convençuda de la seva decisió. D'altra banda, el Liberto ofereix a la Marcia una feina a l'Ambaixada del Brasil, ocultant que va ser el Felipe qui ho va aconseguir. Mentrestant, la Genoveva avisa el Felipe que en tres dies confirmarà si està realment embarassada o no, però Felipe no li dona la resposta amorosa i disposada que ella voldria veure.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Bajo cero
A l'Antàrtida, els membres d'una expedició científica es veuen obligats a abandonar els seus estimats gossos guia a causa d'un accident inesperat i de les terribles condicions meteorològiques. En aquest moment, els gossos han de lluitar per sobreviure enmig de l'hivern polar fins que els exploradors puguin enviar una expedició de rescat.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.35
Pel·lícula: Al filo de la muerte
Com el mercat immobiliari està en una espiral descendent, la bella i jove agent Lauren Baker obté la venda de la seva vida. Una mansió a l'exclusiva Gold Coast de Chicago ha caigut a les seves mans i ha de trobar ràpidament un comprador per uns hereus. Aviat esbrina que els venedors són uns impostors i que els veritables propietaris han estat assassinats, i s'adona que ha estat víctima d'una estafa i encobridora d'un assassinat. Lauren està decidida a descobrir qui la va enganyar i per què.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'