Franja La 1

Dimarts, 30 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Comerse el mundo
Colombia
El xef Peña comença la seva aventura gastronòmica a Medellín. Allà s'enamora dels aliments, les pràctiques i tradicions culinàries de les cultures indoamericanes locals, i la seva fusió amb la cuina europea i africana.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Tot i les pistes tanquen el setge al voltant del Velasco, aquest aconsegueix fugir. Paral·lelament, Lorena convenç el Germán perquè vagi a la lectura del testament del Javier. El Germán, al seu torn, impulsa la Lorena perquè aprofiti l'oportunitat i intenti ser mare. El Guillermo, per la seva banda, demana a l'Adela que indagui sobre l'article que la Celia va escriure sobre el Velasco i els seus tripijocs. Posteriorment, quan el Nacho està a punt de marxar, s'assabenta que el psiquiatre ha estat assassinat i ja no li cal fugir. Mentrestant, el Paolo i la Cristina descobreixen que l'Andrea no suporta la pressió. Finalment, el Samuel es disculpa amb la Carla i li manifesta la seva intenció de formar-se com a gerent, i l'Adela i la Carmen donen a la Carla la idea de muntar un negoci de cupcakes.
Sèries
Durada: 25'
16.55
Servir y proteger
L'Antonio atén a la seva consulta la Maite, àrbitre de futbol de Primera Regional, que li confessa que va ser agredida per uns seguidors. Mentrestant, les anàlisis dactiloscòpiques dictaminen que les petjades del Toni estan en l'arma que va disparar al Mateo.
Sèries
Durada: 25'
17.20
Acacias 38
La salut del Felipe empitjora, per la qual cosa la Genoveva l'envia a una casa de repòs i cita el Velasco a casa seva. Paral·lelament, l'Anabel prepara un parany al Marcos i la Felicia perquè es retrobin a l'aniversari de la Camino. La Rosina, per la seva banda, està a punt de descobrir el mutisme de la Bellita, però gràcies a la intervenció del Jose ho eviten. Posteriorment, l'Alodia veu el doctor Puerta en males companyies i dubta de la seva identitat. Mentrestant, entre els criats recullen els diners necessaris perquè la Marcelina se'n vagi a Barcelona a tenir cura del seu oncle malalt. Finalment, al Velasco se li esgota la paciència i posa una trampa a la Laura.
Sèries
Durada: 55'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Comando al sol
Inclou Asturias y Teruel i La Toscana española: El programa s'acosta a la comarca del Matarranya, a la província de Terol. Formada per 18 pobles, entre els quals es troben cinc dels més bonics d'Espanya, atresora un patrimoni desconegut i és una reserva d'aus única al món. Loli i José alimenten cada dia a més de 200 voltors en plena natura. Caminant per carrerons empedrats plens d'història, els reporters es troben també amb l'únic àngel amb barba que hi ha al planeta, llisquen per la tirolina més llarga del continent i descobreixen cases rurals impossibles d'imaginar.
Altres
Durada: 60'
23.05
Españoles en el mundo
Inclou Belice y Guatemala, Bali. Lombok i La Puglia. Italia: La Pulla és una de les regions més fascinants i menys conegudes d'Itàlia. Situada entre les mars Jònica i Adriàtica, és una regió de riquesa inigualable en paisatges, gastronomia, música, tradicions i arquitectura.
Altres
Durada: 160'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'