Programació TV3

Dijous, 24 novembre de 2016
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
07.55
Els matins
S'entrevista Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya. El programa continua abordant la jornada de l'eliminació de la violència contra les dones amb Montse Escudé, responsable del Grup d'Atenció a la Víctima dels Mossos d'Esquadra. A continuació, es comenten les principals novetats de la Guia Michelin 2017 i es recorden els anuncis i eslògans memorables de la història de la tele. Marta Lasalas, Mayka Navarro i Núria Ribó analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 330'
13.25
Espai Terra
Avui torna el doctor Martí Boada i viatja fins al Solsonès, al Prepirineu, on visita una plantació de pomes. Martí Boada també explica els problemes amb què es troben els productors d'aquestes pomes.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Crema Sabaiona
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.55
La Riera
En ple moment de nervis perquè s'ha de saber si Can Riera manté l'estrella, el Sergi torna a quedar amb l'Amaia. La Mireia, mentrestant, està decidida a no casar-se si el Joan no assisteix a la boda. Paral·lelament, el Claudi, que és conscient que ha de resoldre el conflicte dels terminis de les obres de Can Sureda, pren una decisió que no agradarà a la Maria.
Sèries
Durada: 50'
16.45
Divendres
A La setmana del Bassas es parla de la mort sobtada de Rita Barberá, i també de la vida del cantant i compositor Freddie Mercury. Després torna al programa Xavier Sala i Martín, professor de capçalera del programa, que fa un repàs de l'actualitat econòmica mundial. A la secció A cor obert, Josep Vilella, gastrònom i tècnic en empreses turístiques, parla de la festa d'entrega de les noves estrelles Michelin, que se celebra aquest any a Girona. Espartac Peran i Màrius Serra descobreixen els mots propis de Tona.
Altres
Durada: 145'
19.10
Unitat d'investigació
Un joc de nens
El Marc, mosso de quadra temporal dels comtes de Caussade, ha acabat la seva estada al castell i s'acomiada de la família. Al cap d'uns instants, el cadàver d'un jove apareix davant de la casa del guardabosc, als boscos de la propietat.
Sèries
Durada: 60'
20.10
El gran dictat
Franja de Ponent
El protagonista del concurs és el català actual, el que es parla al carrer. Per això els continguts inclouen des de barbarismes fins als darrers anglicismes, tecnicismes o el llenguatge col·loquial que incorpora la llengua catalana.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Ada Colau creu que la CUP ha donat suport als pressupostos de Barcelona i ho celebra amb tot l'Ajuntament, com si fos la dona de l'anunci de la Loteria de Nadal. A més, Eulàlia Reguant i Oriol Junqueras es juguen l'aprovació dels pressupostos catalans en un duel de ball. Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy fa passar vergonya a Soraya Sáenz de Santamaría perquè no vol pagar el compte d'un restaurant.
Altres
Durada: 35'
22.35
Fora de sèrie
Julia Otero i Anna Gabriel
La periodista Julia Otero s'ha trobat amb Anna Gabriel, de la CUP, per enraonar bàsicament sobre com veu la vida a partir de les seves conviccions polítiques i socioeconòmiques. Totes dues aborden, entre altres qüestions, el masclisme, la classe política, l'esquerra i les desavinences entre els diferents grups, la independència, el referèndum, els sondejos i l'anticapitalisme.
Altres
Durada: 75'
23.50
Amb C majúscula
No t'ho pots emportar
Després de deixar la quimioteràpia, la Cathy té més energia i prepara les coses per quan ella ja no hi sigui. L'Andrea, mentrestant, té problemes en les classes de disseny.
Sèries
Durada: 35'
00.25
El Faro, cruïlla de camins
El traçat d'una autovia porta el neguit al Faro i als Samanes: les previsions indiquen que alguns terrenys podrien quedar afectats per aquesta obra. Mentrerstant, la Lidia es posa nerviosa quan rep una trucada confirmant el retorn de l'Andrés i ha de preparar la seva arribada per rebre'l amb els braços oberts.
Sèries
Durada: 55'
01.20
Kubala, Moreno i Manchón
Who's bad?
Els detectius investiguen una sèrie de robatoris que s'estan cometent en una joieria. Per això, l'Helena ha d'infiltrar-se com a venedora a la botiga. No obstant això, per culpa del Charly cometen un error que posa en perill el cas.
Sèries
Durada: 60'
02.20
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es pot veure, en 26 capítols, 26 bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori.
Altres
Durada: 60'
03.20
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.20
Jazz a l'estudi
Andreu Martínez Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.20
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'