Programació TV3

Dilluns, 25 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Manuel Barbero, el primer denunciant d'abusos sexuals als Maristes, el dia que comença el judici. Lídia Heredia també entrevista Albert Casals, que es va fer famós viatjant per tot el món amb cadira de rodes i sense diners. I el programa segueix així mateix l'acte de nomenament de les dues noves conselleres, Meritxell Budó i Mariàngela Vilallonga.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Costella de vaca
Un plat de carn com una catedral, avui fem costelles de vaca.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Andreu porta molt malament que la Marina se n'hagi anat i s'obsessiona a tenir una última conversa amb ella, que s'està en un hotel abans de tornar als Estats Units. El Miquel cuida la Noe i li fa molts regals i detalls, però ella se'n cansa. No és això, el que vol. Ella vol tornar a la normalitat, però ell no sap com afrontar la nova etapa. El Quim i la Cati encaren una nova etapa com a parella. La Cati vol viure, amb modèstia, al pis d'ell, però el Quim comença a fer volar coloms i proposa tornar a viure a Sant Cugat amb tota mena de luxes. El Marc s'hi agafa de seguida.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 190'
19.45
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
20.30
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Partit amistós
La selecció catalana torna a escena amb Gerard Piqué, Xavi Hernández i els catalans de la Premier com a atractiu. És el primer partit que disputa el combinat català des del desembre del 2016, quan va empatar davant de Tunísia, i el primer que disputa en una data FIFA. Comentaristes: Jordi Sunyer i Gerard Autet. Des del estadi de Montilivi, Girona.
Esports
Durada: 120'
23.00
Al cotxe
Albert Serra, Àlex Màrquez, Leticia Dolera
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 60'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.40
Gran reserva
Xou. Això és massa
Això és massa
Altres
Durada: 60'
02.40
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.10
Cava de blues
Johnny Big Stone & The Blues Workers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.55
Fusió i swing a l'estudi
Matías Míguez. Matías Miguez ens presenta el seu nou repertori, on explora la diversitat. La malenconia del tango amb la llibertat del jazz. El ritme d'anada i tornada entre el Mediterrani i la música afroamericana. Amb aquesta formació, en la veu del bandoneó ens explica històries urbanes en el marc escaient d'un so contemporàni. L'acompanyen Xavier Tribolet, als teclats; Gustavo Rocha, a la guitarra; Marcelo Mercadante, al bandoneó, i Alberto Pérez, a la percussió.
Altres
Durada: 45'
04.40
Jazz a l'estudi
Albert Sanz Trio. Avui entra a l'estudi el pianista Albert Sanz en format de trio, la formació ideal segons ell, per a investigar la melodia i el ritme i dur-los cap a un nou espai obert. Ve acompanyat de Masatochi Kamaguchi al contrabaix, i Javier Vercher al saxo, i la perfecta fusió de tots tres ens convida a un viatge capaç de transportar-nos a un món imaginari.
Altres
Durada: 75'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'