Programació TV3

Dissabte, 15 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 360'
12.00
El llenguado
El parlar de Barcelona i els noms de la natura
El Guillem intenta aclarir, amb l'ajuda de l'escriptor Ramon Solsona, si existeix o no un català propi de Barcelona ciutat: l'acompanyen poetes, rumberos, monologuistes i veïns cabrejats. D'altra banda, la Yolanda es pregunta d'on surten els noms de la natura: núvols i boires, plantes, ocells i escarabats. I, de regal, uns refranys.
Altres
Durada: 50'
12.50
Gent de mercats
Mercat Municipal de Sitges, Mercat Central de Tarragona i Mercat d'Horta a Barcelona
Aquest capítol se suma a la trobada setmanal al mercat de Sitges de l'Ester i la Vinyet, mare i filla. Amb elles, els espectadors poden descobrir com preparar un autèntic arròs a la sitgetana. Allà, el programa també coneix el Ricky, un cuiner anglès tatuat fins a les celles i convençut que la galeria del producte fresc que té el mercat és el millor reclam per apropar la cuina catalana als turistes. Més tard, al Mercat Central de Tarragona s'acompanya Josep en les seves tres ocupacions: llibreter, venedor de pastissos al mercat i casteller. Finalment, es visita el Mercat d'Horta, a Barcelona, on es coneix l'Eva, la florista, que no està convençuda de la reforma integral que s'ha de fer al mercat, i al pessebrista oficial, que reprodueix les parades en figuretes.
Altres
Durada: 55'
13.45
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Tres dones i un pla
Bridget Cardigan té una casa bonica amb jardí i una criada al seu servei. Tanmateix, ignora que el marit fa temps que ha perdut la feina com a director d'una gran empresa i que estan a punt de perdre tots els seus béns.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Operació U.N.C.L.E.
Situada amb el teló de fons de l'auge de la Guerra Freda, la història se centra en l'agent de la CIA Napoleon Solo i l'agent del KGB Illya Kuryakin. Obligats a apartar les seves diferències, llargament arrelades, tots dos s'uneixen per formar un equip que durà a terme una missió per posar fi a una organització criminal internacional, que pretén desestabilitzar l'equilibri de poder resultant de la proliferació d'armes i tecnologia nuclear. L'única pista que tenen és la filla d'un científic desaparegut.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.30
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 30'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Aquesta nova edició del programa analitza la suspensió del Mobile World Congress a causa del Covid-19 amb el catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín i amb Oriol Mitjà, doctor en medicina i investigador de malalties infeccioses. A més, s'entrevista Lilian Thuram, exfutbolista del Barça, ambaixador d'Unicef i fundador de la Fondation Lilian Thuram dedicada a lluitar contra el racisme i la discriminació a l'esport. Sobre aquesta qüestió també es conversa amb el diputat d'EH Bildu Jon Iñarritu, que ha interpel·lat el govern espanyol sobre crits racistes al futbol. Es pot conèixer el punt de vista dels Bukaneros, els ultres del Rayo Vallecano, amb una conversa exclusiva amb un dels seus membres. A més, s'entrevista Fernando Rueda, el periodista que millor coneix el CNI espanyol i que acaba de publicar un llibre sobre les armes de destrucció massiva a l'Iraq.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Zayas. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Blas Picón. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Giulia Valle. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'