Programació TV3

Dimecres, 1 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La presentadora entrevista el president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, el dia que s'obren les fronteres exteriors de la UE a alguns països, entre els quals no hi ha ni els Estats Units ni Rússia. A continuació, el genetista Salvador Macip explica per què s'ha decretat ara i com s'està fent el confinament a Leicester, la ciutat on resideix i on fa de professor a la universitat. També es connecta amb Pequín perquè el corresponsal de TV3 Francesc Canals posi al dia sobre l'evolució de la pandèmia, expliqui si s'obren els vols amb Espanya i com està la situació política a Hong Kong. I, al final del programa, una tertúlia esportiva per parlar de la crisi de joc del Barça i del futur de l'entrenador Quique Setién.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Sardines amb fonoll/Magret amb mantega de garnatxa
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 235'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Per què volen els avions?
Per què el futbol mou tantes passions?
Tot i que ell és més de natació, i les medalles que ha guanyat als Special Olympics ho certifiquen, l'Eloi també és aficionat al futbol. I sap que aquest esport mou passions, però no acaba d'entendre per quins motius. Com que sap que el Xavi, el seu gran ídol d'adolescència, en sap un tou, decideix visitar-lo i conversar una estona amb ell. Amb el periodista esportiu Joan Maria Pou juga al futbolí mentre parlen de retransmissions i contradiccions esportives. I d'un futbolí a un entrenament de futbol, perquè l'Eloi visita la Ciutat Esportiva Dani Jarque per conèixer les jugadores de l'Espanyol Elba Vergès, Cristina Baudet i Dulce Giménez. I, ja en un altre tipus de gespa, la del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, descobreix els aspectes més econòmics d'aquest esport amb el professor Francesc Trillas. Finalment, després de tanta de verd, fa una partideta amb Pau Lara i Àlex Alguacil, eGamers del Barça. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 30'
22.40
Ciutadà Novell
Hospital Vall d'Hebron
Quan veu una bata de metge ja s'espanta, però Queco Novell es disposa a convertir-se en un més dels 7.000 treballadors de l'hospital més gran de Catalunya. Avui té el privilegi d'assistir i participar activament en un difícil part de bessons, d'acompanyar una infermera en la seva feina diària a l'UCI i a la doctora encarregada de coordinar els trasplantaments del centre. Marina Rossell és la convidada d'excepció d'un programa on recorda la seva etapa d'infermera. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
23.30
Quan arribin els marcians
Un dels col·lectius més damnificats en aquesta crisi múltiple ha estat el de la gent gran. Milers d'ancians han mort sols en residències i hospitals, cosa que evidencia la incapacitat del sistema per garantir el dret a una vellesa digna. Els marcians no ho entenen, i per això pregunten a la filòsofa catedràtica d'Ètica Adela Cortina, a la cantaora cordovesa María José Llergo, a la fotògrafa Laura Abad i a membres de la cooperativa d'habitatge sènior Walden XXI perquè, si tots els humans volen arribar a la vellesa, se li gira l'esquena. D'altra banda, als 84 anys, l'escriptor valencià Manuel Vicent ha plantat cara al coronavirus presentant la novel·la Ava en la noche, una història que reflecteix el contrast entre el glamour hollywoodiense dels anys 50 i 60 amb el Madrid sota la dictadura franquista. Marina Capdevila, per la seva banda, té una musa: la seva àvia. Aquesta pintora, muralista i il·lustradora fa sempre protagonistes la gent gran en actitud vital, menjant-se la vida a queixalades.
Altres
Durada: 45'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 225'