Programació TV3

Diumenge, 5 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
13.05
Polònia: Grans moments
Especial paròdies
En aquest segon especial es recorden les millors paròdies de l'any: un recull dels millors gags televisius i cinèfils que ha deixat aquesta temporada. El programa recorda la nova versió del Makinavaja 2019 en una Barcelona tan perillosa que fins i tot hi ha cua per atracar un banc. Carlos Carrizosa i Lorena Roldán, per la seva banda, van a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: La ruleta de la fortuna. A continuació, Felipe González i Zapatero fan la seva pròpia versió del clàssic Adivina quién viene a cenar. També s'aprenen nocions de bricolatge de la mà de Jair Domínguez i Peyu, els companys de Bricoheroes. A més, es reviu la Monarquía es bella, amb Felipe VI fent tot el possible perquè la seva filla no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
Avui es descobreix que l'ésser humà no té límits. A més, s'emet una altra escena inèdita de Les de l'hoquei, una entrevista mítica d'Iñaki Gabilondo, un homenatge a La finestra indiscreta, una ouija molt franquista i un bon tràiler de patacades.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Els miracles del cel
Quan la Christy descobreix que l'Anna, la seva filla de 10 anys, té una malaltia rara sense solució, comença a buscar incansable una cura per a la seva filla. L'Anna té llavors un estrany accident i és rescatada. A partir d'aquest moment, la família comença a experimentar esdeveniments miraculosos que deixen els metges i la comunitat desconcertats i emocionats.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.45
Tarda de cine: L'oli de la vida
Al Lorenzo, un nen llest i divertit, li diagnostiquen una malaltia terrible, molt inusual, mortal i degenerativa anomenada ALD. No obstant això, els pares comencen a investigar pel seu compte els orígens de la malaltia, les possibles teràpies o cures i altres possibilitats que s'escapen a la medicina convencional.
Pel·lícules
Durada: 135'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
30 minuts
Inclou Despoblats
Altres
Durada: 50'
23.00
Ofici de (sobre)viure
Qui cuida els cuidadors?
La pandèmia ha passat una gran factura psicològica al col·lectiu sanitari. L'estrès a què han estat sotmesos s'afegeix a la incertesa i a l'angoixa que pateixen. El capítol d'avui dona eines psicològiques i emocionals no només al personal sanitari, sinó a totes aquelles persones que exerceixen un rol per al qual ningú no les prepara: cuidar. També es parla de l'esgotament a causa de la sobrecàrrega laboral, de la impossibilitat de conciliar la vida laboral amb la vida familiar i, finalment, de la desaparició de l'atenció informativa.
Altres
Durada: 70'
00.10
Onze
El protagonisme d'avui és pel postpartit del Vila-real - Barça. El programa comença quan es juguin els últims minuts del partit, que pot marcar definitivament les opcions del Barça per guanyar el títol de Lliga. Es poden veure els gols i el resum de les millors jugades del partit, a més de sentir els protagonistes del matx, entre ells l'entrenador blaugrana Quique Setién. I, al cara a cara del futbolòmetre, es dona a conèixer el vessant més futbolístic d'Helena Garcia Melero i Xavier Graset.
Esports
Durada: 95'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 255'