Programació TV3

Diumenge, 2 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 220'
09.40
OBC concerts cicle estiu 2020
Vent del capvespre
Con la dirección de Pablo Rus, la OBC abre el programa con la obra de Josep Maria Guix que da título al concierto: Vent del capvespre.
Altres
Durada: 80'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 80'
12.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
12.50
Ciutadà Novell
C.A.R
Queco Novell es posa bambes i roba còmoda per descobrir si dins d'ell hi ha un esportista frustrat, que encara és a temps de posar-se a l'altura dels atletes que entrenen i viuen al CAR, Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. Allà, Queco posa a prova el seu cos amb la nedadora Ona Carbonell, aprèn com és la disciplina al costat d'una entrenadora de salt de trampolí, competeix amb un campió paralímpic de tennis de taula, i prova els aliments dels campions. Un dia per suar i per aprendre com funciona per dins la fàbrica d'alguns dels millors esportistes del món.
Altres
Durada: 45'
13.35
Res és impossible
Josep Maria Pou-Eloi Vila, Cris Puig, Lluís Marquina-Alex Corretja-Dulceida
L'actor i director teatral Josep Maria Pou s'asseu al sofà de convidats d'Antonio per explicar una història que comparteixen i que poca gent coneix. A més, a través de jocs de màgia, se sap si Pou, com el gran actor que és, aconseguirà o no mentir al Mag Pop. A continuació, tres cares conegudes de TV3, els periodistes Eloi Vila, Cristina Puig i Lluís Marquina , expliquen anècdotes relacionades amb els programes que presenten. Paral·lelament, la cantant Suu interpreta amb el seu ukelele la cançó de l'estiu de TV3, Tant de bo, i el circense gironí, Aram Sempervirens, sorprèn els convidats amb un nombre de malabars amb foc. La llista de convidats en aquest lliurament la completen l'extennista i comentarista esportiu Àlex Corretja i Dulceida, que compta amb més de dos milions vuit-cents mil seguidors en xarxes socials.
Altres
Durada: 55'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Entre elles
La Laura, l'Eve, l'Anouch i la Yaël són quatre cosines molt diferents però inseparables. La impertorbable Laura, advocada i mare divorciada, cau sota l'encanteri de l'Alain, mentre que Eve no pot més amb el bonàs del seu marit David. La capritxosa i alliberada Anouch viu la vida tan bé com sap i la Yaël, la petita, està a punt de casar-se. No obstant això, quan s'acosta el dia del casament, les seves cosines s'assabenten d'una notícia que fa que tot trontolli.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.35
Tarda de cine: L'amor ho pot tot
La Genevieve ha patit massa per amor, per la qual cosa decideix no deixar que les seves relacions arribin mai tan lluny com per poder passar-ho malament. No obstant això, tot canvia quan coneix el Greg, l'amo d'un restaurant.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.10
Tarda de cine: Cada dia
Aquest seria un dia com un altre per al Ned, si no fos que el Jonah, el seu fill adolescent gai, vol anar a una festa universitària, la seva dona porta a casa el seu sogre perquè visqui amb ells i el seu eixelebrat cap sembla més sonat i exigent que mai. Mentre la Jennifer fa mans i mànigues per cuidar el seu pare i restablir-hi el contacte, el Ned prova de reprendre la connexió amb el Jonah.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: El despertar
21 de febrer de 2015. La Martina i el seu avi, el Pau, són a casa veient el Barça-Màlaga amb la passió habitual que, com culers, viuen cada partit. Des que els pares de la Martina van morir en un accident de cotxe, néta i avi viuen junts i es cuiden l'un a l'altre. Aquella nit, el Pau pateix un atac i entra en coma. Uns mesos després, es desperta. Els metges li expliquen a la Martina que el seu avi té pèrdues parcials importants de memòria i que cal tractar-lo amb molta cura. Res de males notícies, ja que es tracta que visqui envoltat de felicitat. Llavors, ella crea la solució perfecta: aprofita que fa pràctiques a Barça TV per aconseguir imatges de tota la temporada 2014-2015 del Barça i li va passant els moments més destacats al seu avi, com si els visquessin en directe revivint així una temporada inoblidable .
Pel·lícules
Durada: 55'
23.00
Aire lliure
Vall d'Aran
Judit Mascó visita la Vall d'Aran en dues èpoques de l'any molt diferents: a l'hivern i a l'estiu. A la destinació hi té com a convidada l'actriu i cantant Elena Gadel i entra en contacte amb la cultura aranesa, aprenent l'idioma i visitant els llocs més emblemàtics i històrics del territori.
Altres
Durada: 50'
23.50
Aeroport
Inclou Plataforma i MWC i rics: El Mobile World Congress augmenta la pressió a l'aeroport perquè en poques hores hi passen més de 50.000 persones. S'incrementen els vols privats i els passatgers VIPs disposen de tot tipus de luxes en sales exclusives.
Documentals
Durada: 100'
01.30
Mai neva a ciutat
Ferrerets
La vida ha canviat molt per a Neus Perelló. La promesa d'una vida excepcional s'ha esvaït entre feines precàries, com ser captadora de socis per a una ONG i fer de cambrera en un bar de copes. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 85'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 185'