Programació TV3

Dijous, 17 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Aquest dijous, Lídia Heredia, entrevista tres experts juristes: Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB; Jordi Nieva, catedràtic de Dret Processal de la UB, i Eva Labarta, advocada penalista, el dia que el president Quim Torra compareix al Tribunal Suprem, que decidirà si avala o no la sentència d'inhabilitació del TSJC. Al final del programa, també es connecta amb Madrid per conèixer l'última hora al Suprem abans de la compareixença de Torra. Per altra banda, el genetista Salvador Macip analitza les últimes dades de l'evolució de la pandèmia de COVID-19, amb especial atenció a les mesures anunciades a la Comunitat de Madrid.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Cuines
Mousse de Sacher/Flam de mató
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 30'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, es pot veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra. A més, Pablo Iglesias i Irene Montero reben de Pedro Sánchez un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina. Per altra banda, el Mago Pop debuta al programa amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles. Mentrestant, Pablo Casado mira de desmarcar-se del cas Kitchen. I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Es veu com s'han preparat el Miquel i la Montserrat per tenir-ho tot a punt. I el programa mostra el punt de vista dels professors a ritme de la cançó Another brick in the wall de Pink Floyd. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 40'
22.45
Persona infiltrada
Carme Ruscalleda-Família Geis Albertí
Carme Ruscalleda és la famosa convidada d'aquest programa. La popular cuinera juga amb una família de Sant Feliu de Guíxols que, després de la jubilació, ha descobert el món tàntric. Carme ha d'investigar la casa i la família, mentre ells intenten despistar-la amb sessions de relaxació amb poca roba i mossets culinaris. En joc, un premi de 5.000 euros. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 50'
23.35
Persona infiltrada
Marta Torné-Família Singh Kaur
Marta Torné és la convidada d'avui. L'actriu i presentadora concursa contra una família de Badalona amb arrels al Panjab indi. L'exotisme i el ball de Bollywood són dos dels ingredients d'un programa amb molt de picant.
Altres
Durada: 65'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 225'