Programació TV3

Dilluns, 23 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Api-rave amb carbassa
Avui es cuina un parent llunyà del nap que té una mica de gust d'api. S'acompanya amb una salsa de rostit i amb crema de carbassa.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Edu vol que ell i la seva germana es venguin la casa de la mare i a la Natàlia se li posa fatal. Paral·lelament, el Litus està sortint amb la Dèlia i continua fent-se passar per francès. Als amics no els fa cap gràcia descobrir que el diverteix mentir. Els recorda el seu passat ionqui. La Sandra, per la seva banda, diu al Miquel que plega, però les coses es compliquen i és massa pressió per a ella.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El foraster
Perafita
El nom de Perafita, a la comarca d'Osona, va associat a les que probablement són les coques més famoses de Catalunya, i Quim arriba disposat a descobrir si la gent d'aquest poble comparteix la dolçor del seu producte estrella. D'entrada, Quim es troba amb el Ramon, un home que sembla entestat a fotografiar-ho tot i que resulta ser l'alcalde de la vila. A continuació coneix el Quico, posseïdor d'una impressionant veu de tenor, i també xerra, o més aviat escolta, la Pilar, una de les veïnes que es reuneixen per fer exercici a la plaça de la vila. Més tard, de la mà de la Toñi, Quim fa un tast de les reconegudes coques de Perafita, tan bones que poden causar addicció. Perafita també és terra de cavalls, com els que cuida i entrena el Robert al seu centre hípic d'alt rendiment, o com els que ferra el Gabriel, que exerceix el seu ofici de ferrer al Lluçanès, però també en llocs tan llunyans i insòlits com els estables reials de Jordània. Finalment, Quim també coneix la dona del Gabriel, l'Anna, i les seves filles, la Dana i la Bruna. Una família amb una història commovedora.
Altres
Durada: 60'
23.05
Quan arribin els marcians
Adolescència, ballar i Noemí Casquet
Encara que a molts humans els costa de recordar, en algun moment també van ser adolescents. Ells i elles representen la crisi, el canvi i el futur. Els marcians en parlen amb la fotògrafa Tanit Plana, autora de l'exposició de retrats d'adolescents PUBER i amb algunes de les noies que va retratar per a aquest projecte. Més tard, els marcians abdueixen la periodista i escriptora especialitzada en sexualitat Noemí Casquet, que acaba de completar la trilogia de novel·les Libres, Malas i Zorras. La marciana que s'infiltra a casa seva mira de descobrir com és capaç de trobar el costat eròtic en qualsevol objecte quotidià. Per altra banda, es para atenció al fet que els humans no estan bé, perquè fa mesos que no trepitgen discoteques, ni revetlles, ni festes majors. Es parla de la pista de ball, i el profund significat que té per a ells. Finalment, es fan un seguit de propostes culturals, com el Festival Clàssics, el Festival Inclus, o el Dart Festival, tots ells en línia i l'últim a la plataforma Filmin.
Altres
Durada: 30'
23.35
Rere el mirall, la música
La segona edició dels Premis Alícia, atorgats anualment per l'Acadèmia Catalana de la Música, que s'havia de celebrar el setembre es va cancel·lar a causa de la crisi sanitària. En substitució, i per continuar amb la seva tasca i amb l'objectiu d'homenatjar el sector musical que ha estat un dels més afectats durant la pandèmia de la COVID-19, s'ha produït aquest documental. A través d'una polifonia composta per músics, artistes i professionals del sector, s'explora la importància de la música en l'àmbit social, cultural i econòmic, descobrint com és dedicar-se al món de la música a Catalunya. A més, es reconeix la tasca de totes les persones implicades en el sector i s'ofereix una mirada cap a aquells projectes innovadors i transformadors que, en poc temps, s'han convertit en referents de l'escena musical catalana, amb l'objectiu de mostrar el talent i la pluralitat.
Documentals
Durada: 65'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'