Programació TV3

Divendres, 18 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista Josep Gonzàlez-Cambray, el conseller d'Educació. A més, s'escolten els arguments del professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Geòrgia Cas Mudde, sobre l'augment de l'extrema dreta i les mesures per intentar frenar-la. Posteriorment, el president de l'Associació de Bars Musicals del carrer del Pecat, Damià Orts, explica els resultats de la prova de l'oci nocturn a Sitges, tres dies abans que puguin reobrir els locals. Finalment, es fa un repàs de l'actualitat política des d'una perspectiva artística amb Toni Martínez.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
El programa fa una edició especial dedicada a homenatjar totes les persones que han estat essencials durant la pandèmia de la Covid-19. En aquesta ocasió s'emet amb públic des del Gran Teatre del Liceu i s'emmarca dins dels actes de commemoració del 175è aniversari del teatre. L'espai parla amb professionals de l'àmbit sanitari, amb professors i amb professionals d'altres camps que han estat imprescindibles per gestionar i contenir el virus i recull el testimoni de persones que han lluitat personalment contra aquesta malaltia.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca de Sant Joan amb trufa
Marc Ribas i la seva filla Ona cuinen una coca de Sant Joan amb trufa.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta troba la Patri llegint un diari d'economia i prenent notes, però la noia dissimula. El Paco està preocupat pel Miquel i la Noe i decideix oferir-los diners per invertir en el negoci del Manel, ja que ells poden avalar un préstec amb la casa del poble. La Noe, per part seva, no vol ni sentir parlar del tema. Paral·lelament, a l'Hèctor li agrada la Lua i la convida a sortir, però la noia li diu que no. Més tard, a la nit, l'Hèctor surt a fer un volt i passa pel forn on treballa la Lua. Finalment, l'Anna intenta evitar que el Juli vagi al concert i el convida al sopar de professors.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Zona zàping
El programa inicia una nova col·laboració amb el Club Super3 amb el RatBall, un concurs estiuenc de vídeos domèstics de ball que proposen el Riff i el Flat, els protagonistes de l'espai RatRank. A més, l'espai continua amb el concurs en la secció d'aigua de No te la fotis, on es premia el vídeo més divertit amb una experiència Tuna Tour a l'Ametlla de Mar. Finalment, se celebren els títols d'handbol i de bàsquet blaugranes.
Altres
Durada: 45'
23.00
La gran pel·lícula: L'home de la cornisa
Nick Cassidy, un antic agent de policia de Nova York convertit en pres fugat, entra al famós Hotel Roosevelt, es dirigeix a un dels pisos més alts i s'enfila a la cornisa. En aquell moment posa en perill molt més que la seva vida. Tota una ciutat està a punt de quedar paralitzada, inclosos alguns individus, molt nerviosos, que oculten grans secrets. La pregunta és si el Nick realment es vol suïcidar o si en realitat amaga altres intencions més fosques.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 65'
02.00
Copa Amèrica
Des de l'Estadi Nacional de Brasília.
Esports
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'