Programació TV3

Dissabte, 19 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 230'
09.50
Copa Amèrica
Quarantena-setena edició d'aquest torneig, la principal competència futbolística entre les seleccions nacionals de l'Amèrica del Sud, organitzada per la Confederació Sud-americana de Futbol, que se celebra al Brasil.
Esports
Durada: 115'
11.45
Info K
S'ofereix una edició especial per celebrar els primers 20 anys d'emissió. El programa informatiu infantil surt del plató i es trasllada al Cosmocaixa de Barcelona per compartir amb els infokaires aquest moment tan especial.
Infantils
Durada: 45'
12.30
La família del Super3
El Final. La Família del Super3 diu adeu definitivament als súpers en un programa especial. Pati Pla, Fluski, Nenúfar, Matoll i la resta s'acomiaden amb l'emissió de l'últim espectacle que van protagonitzar al Palau Sant Jordi, L'illa dels tortugues, que dona peu a un final en el plató on els personatges que han acompanyat diverses generacions diuen adeu recordant els millors moments dels últims 15 anys. (Últim programa.)
Infantils
Durada: 75'
13.45
Zona zàping
El programa inicia una nova col·laboració amb el Club Super3 amb el RatBall, un concurs estiuenc de vídeos domèstics de ball que proposen el Riff i el Flat, els protagonistes de l'espai RatRank. A més, l'espai continua amb el concurs en la secció d'aigua de No te la fotis, on es premia el vídeo més divertit amb una experiència Tuna Tour a l'Ametlla de Mar. Finalment, se celebren els títols d'handbol i de bàsquet blaugranes.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Un cor extraordinari
El Lenny, un jove de 30 anys irresponsable i malcriat, és obligat pel seu pare a cuidar un dels seus pacients adolescents, amb una greu malaltia cardíaca. El Lenny trenca totes les regles per fer que es compleixin cadascun dels desitjos del seu nou amic en una aventura plena d'humor, tendresa i emoció.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.35
Tarda de cine: L'ogre del meu sogre
Després de divorciar-se de la Wiebke, el Joe vol oblidar la mala experiència i viatja amb el seu amic Otmar a Tailàndia. Allà coneix la Lamai, s'enamora d'ella i s'hi casa. El Joe torna a la seva granja a Alemanya per preparar l'arribada de la Lamai, però aquesta s'hi presenta abans del que estava previst.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.10
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.25
Res és impossible
Els millors moments de l'estiu 2019
L'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs de màgia més increïbles per deixar l'espectador meravellat. Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien.
Altres
Durada: 35'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
22.20
Preguntes freqüents
Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des de l'any 2017. La periodista Fàtima Llambrich n'avança els detalls i s'emet un avançament. Posteriorment, es conversa amb Marcel Vivet, a qui han condemnat a cinc anys de presó, acusat d'haver colpejat un policia en una manifestació el 2018. Més tard, Ramon Gener explica la relació existent entre Mozart, un geni de la música, i Messi, un astre de la pilota.
Altres
Durada: 190'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Willy Fuego. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'