Programació TV3

Diumenge, 19 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 510'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els crims de Split. La mort d'una l
La policia de Split troba el cadàver de Goran Trevic, fill de Dragan Trevic, una llegenda del futbol croat. Totes les pistes apunten al pare com a sospitós de l'assassinat, però Branka Maric dubta de la credibilitat del testimoni principal, un periodista que assegura que va presenciar l'assassinat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: El pes de la sospita
La misteriosa desaparició del marit de la Rachel la situa a ella al punt de mira. A mesura que el judici va adquirint rellevància pública, la Rachel ha de prendre la iniciativa i investigar pel seu compte el parador del seu marit.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.55
Tarda de cine: Enganyada
La Monica, una dona vídua i mare d'una nena, coneix l'home dels seus somnis, però no tot és el que sembla. Després de casar-se amb ell, la Monica comença a tenir terribles mals de cap i al·lucinacions i finalment acaba ingressada en un hospital.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.20
Origen Catalunya
Suïssa-Corea del Sud
En aquest capítol es viatja a Corea del Sud i a Suïssa. Des de Seül es tasten unes postres de fruita de Campllong que han conquistat l'estómac dels sud-coreans. Amb l'Alessandro i els seus companys de ball es comprova que la capital asiàtica dona molta importància a l'alimentació saludable. Després, a la petita ciutat de Carouge, a Suïssa, es coneix un pare i un fill que mostren els secrets de les caixes fortes de la Pobla de Claramunt en un país reconegut pel luxe, el banc i els diners. Finalment, es passa per Ginebra, on la Núria fa un tutorial sobre uns carrets d'anar a comprar que fan a Palau-solità i Plegamans.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Guantánamo, la fi d'un malson
Altres
Durada: 55'
23.00
Dilluns començo
No t'ho compro
Un informatiu futurista ens avisa de les conseqüències alimentàries de la situació actual. Un cop es torna al present, com si es tractés d'una pel·lícula de Tarantino, la Marta emprèn un viatge amb l'objectiu d'aclarir els dubtes sobre consum, decisions de compra o impacte mediambiental. Posteriorment, la periodista Esther Vivas ens descobreix el concepte de sobirania alimentària i constata que menjar és un acte polític. Finalment, el divulgador Lluís Quevedo parla d'algunes paradoxes que amaguen coses que es tenen tan assumides com que el cotxe elèctric és beneficiós o que embolicar els aliments amb plàstic és un crim.
Altres
Durada: 60'
00.00
La comunitat
Impacte positiu
Tot el que es fa i també el que no es fa són gestos que afecten la supervivència del planeta. Han passat 30 anys des que va sorgir el terme sostenibilitat, però diuen els experts que la situació no millora i que s'està vivint a crèdit. El programa no vol ser pessimista i busca solucions per millorar la situació actual. L'espai entrevista la model Clara Mas, que fa uns anys va deixar el ritme frenètic de la ciutat per anar a viure al camp amb la seva família i, amb ella, es parla de moda, de viatges i d'alimentació més sostenible. Posteriorment es parla també amb l'experta en sostenibilitat Sònia Ruiz, fundadora de Noima i una apassionada de crear canvis sostenibles i socials.
Altres
Durada: 30'
00.30
Pel·lícula: Veus del passat
La Jane no pot recordar res del que va passar durant la seva infantesa. Quan Sylvia Knowles, una multimilionària, es posa en contacte amb ella, i li assegura que és la seva mare, la Jane no dubta de viatjar a la seva mansió luxosa per aclarir el seu passat.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'