Programació TV3

Diumenge, 28 novembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 335'
11.35
Néixer de nou
Com seria Catalunya si no s'hagués reprimit la Reforma protestant
El 31 d'octubre els evangèlics de tot el món commemoren l'inici de la Reforma protestant iniciada per Martí Luter i continuada actualment per més d'un terç dels cristians de tot el món. Però la Reforma protestant va ser reprimida durament als països del sud d'Europa, fins al punt de ser aniquilada.
Altres
Durada: 20'
11.55
Signes dels temps
La diversitat religiosa a Catalunya i la nova Ràdio Estel
Montserrat Esteve entrevista Yvonne Grisley, nova directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat, que aborda temes com ara la diversitat religiosa, estigma i religió, el dret a la llibertat religiosa i de consciència, i l'espiritualitat arran de la pandèmia. A més, s'emet un reportatge sobre la nova Ràdio Estel, dirigida per Toni Hervàs.
Altres
Durada: 25'
12.20
Diumenge, concert
Concert de cloenda Any Manén (I)
L'espai ofereix el concert de clausura de l'Any Joan Manén, celebrat el 30 de setembre de 2021 al Palau de la Música Catalana de Barcelona. En aquest concert excepcional s'hi poden escoltar dues de les obres del nou disc, els Concertinos de Manén i Migó, de la mà dels mateixos solistes que les han registrat. A més, el programa es completa amb tres cicles de cançons molt diverses: cançons populars harmonitzades per Manén, cançons originals de gran refinament sonor de Ricard Lamote de Grignon i l'estrena a Europa de Four Songs in Red de Migó.
Altres
Durada: 50'
13.10
Polònia
L'acord entre el Govern i En Comú Podem per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat arriba al programa. El conseller d'Economia, Jaume Giró, intenta convèncer Jéssica Albiach amb la cançó Oh, Jéssica, intentant demostrar-li la seva compatibilitat al ritme d'Els Catarres. Més tard, la decisió de pactar amb els comuns ha obert l'enèsim enfrontament entre Junts i Esquerra. Per això, després de l'èxit del Balloon World Cup, l'streamer Ibai Llanos torna amb un altre torneig que enfronta els dos socis del Govern: el Marró World Cup, en què Pere Aragonès i Elsa Artadi intenten carregar a l'adversari les culpes d'haver trencat la unitat independentista. A continuació, després que Pablo Casado hagi assistit a la missa en record de Franco, protagonitza el videoclip Ateo, ballant amb Francisco Franco al ritme de l'èxit del moment, com si fossin C. Tangana i Nathy Peluso. A més, Salvador Illa continua liderant el govern alternatiu i es reuneix amb Ramon Espadaler per negociar els pressupostos alternatius.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
El programa ofereix declaracions explosives de la jove promesa barcelonista Dani Alves. A més, l'actriu Veronica Forqué espantant, les millors fuetades, lliçons de lèxic i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: No és tan fàcil
La Jane és mare de tres fills ja adults. Tot i que està divorciada des de fa anys, manté una relació amistosa amb el seu exmarit, el Jake. Però quan han de viatjar junts per assistir a la graduació d'un dels seus fills, la relació es fa malbé.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.50
Tarda de cine: Enamorar-se
El George és un cirurgià estirat i pròsper; l'Edith, una dona de caràcter liberal i una mica frívola. Tots dos acompanyen els seus fills respectius a visitar Middleton, la universitat on han estat matriculats. La trobada del George i l'Edith al campus fa que la jornada els resulti inoblidable.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Violadors en bandada
Altres
Durada: 45'
22.50
30 minuts
Inclou Les amistats perilloses
Altres
Durada: 45'
23.35
Mai més víctima
El documental compta amb el testimoni de dones que han patit maltractaments. L'objectiu és fer entendre el procés que viuen les dones que pateixen una situació de violència dins de la parella i per què els costa tant de sortir-ne. Un retrat coral de com aquestes dones esdevenen víctimes sense adonar-se'n i com, un cop identifiquen el que els passa, aconsegueixen trencar amb la relació de violència exercida per la seva parella.
Documentals
Durada: 65'
00.40
Germans
L'Erdem sent cantar la Beste i la convenç perquè perdi la por i s'atreveixi a cantar en públic. Paral·lelament, el Mahur, de nen, continua tenint problemes a l'escola, però no ho diu a la seva mare. El Berk, per la seva banda, fa l'audició per a l'obra de teatre amb la Derya, però no li va tal com s'esperava. Mentrestant, la Müjde i el Sakir comencen a parlar dels seus problemes. Finalment, el Berk s'enfronta a un problema econòmic molt greu, però no entén què ha passat.
Sèries
Durada: 50'
01.30
Pel·lícula: Tot per amor
El Mac és l'estrella de l'equip de futbol de l'institut de la petita localitat de Scottswood i manté una relació secreta amb la jove Missy. El pare del Mac és l'entrenador de l'equip i sempre que pot menysprea el seu fill. Això tindrà conseqüències.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'