Programació TV3

Divendres, 28 gener de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista l'escriptor Alejandro Palomas, que explica els abusos sexuals que va patir per part d'un religiós i el pas de denunciar-ho públicament. Tot seguit, es pregunta a la presidenta de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Mònica Bosch, pel projecte dels Jocs Olímpics al Pirineu i per la consulta que ha anunciat el Govern. A més, l'espai avança el contingut de la programació especial que TV3 dedica aquest diumenge a les energies renovables.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Bavaresa de pinya i coco
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma i el Toni es reconcilien. Més tard, el Toni li aconsella que no ensenyi la gravació a ningú de la colla, però la Gemma fa les paus amb l'Andreu i li acaba ensenyant l'àudio de la Sílvia confessant que ella va reenviar el missatge. L'Andreu, per la seva banda, creu que la colla ho ha de saber. Mentrestant, la Júlia i la Natàlia estan il·lusionades amb la idea de viure juntes, però una tragèdia ho fa impossible. Finalment, la Mari Carmen i l'Albert han de passar la tarda junts perquè els nens han de fer un treball, i sembla que tots dos connecten compartint les dificultats d'haver-se quedat vidus.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: 1917
En el moment més cru de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics reben una missió aparentment impossible. En una cursa contrarellotge, han de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que evitarà un atac mortífer contra centenars de soldats, entre els quals hi ha el mateix germà del Blake.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: La guerra de Hart
Durant la Segona Guerra Mundial, el tinent Thomas Hart és capturat pels alemanys. Al cap de pocs dies de ser interrogat, és enviat a un camp de presoners. Un cop allà, el coronel William McNamara, al comandament entre els presoners nord-americans, li pregunta si ha donat informació a l'enemic. Com que Hart ho nega, és expulsat del barracó dels oficials.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'