Programació TV3

Diumenge, 22 maig de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'
10.55
Signes dels temps
Guissona, exemple d'ecumenisme
A Guissona, on un de cada set veïns és un migrant ucraïnès, acullen centenars de dones i nens que arriben fugint de la guerra. A més, Ramon Balagué, el rector del poble, comparteix la parròquia amb la comunitat ortodoxa de Romania i l'Església grecollatina ucraïnesa.
Altres
Durada: 20'
11.15
Diumenge, concert
Recital de Fatma Said, soprano, i Kunal Lahiry, piano. Festival Life Victoria 2020-21
Un programa confeccionat acuradament per Fatma Said i Kunal Lahiry, centrat en Egipte i Espanya, inaugura el cicle que l'espai dedica al Festival LIFE Victoria, amb enregistraments fets en temporades anteriors. En concret, s'emet la segona part d'un concert que Said i Lahiry van oferir a la Sala Domènech i Montaner del Recinte Modernista de Sant Pau el 23 d'octubre de 2020.
Altres
Durada: 65'
12.20
Polònia
El programa analitza els efectes que ha tingut el Chanelazo d'Eurovisió en la població catalana, amb el documental Víctimes dels 12 points, del programa Sense ficció, en què s'explora el cas d'independentistes que no van poder evitar alegrar-se pel tercer lloc d'Espanya al festival europeu de la cançó. A continuació, el rei emèrit torna a Espanya i es troba amb Felip VI a Madrid. Més tard, després que el Consell de Ministres hagi aprovat la nova llei de l'avortament que inclou les baixes per regles doloroses, Santiago Abascal i Javier Ortega Smith presenten una proposta de llei pensant en la discriminació que viuen els homes: la Ley de protección de mis huevazos. A més, a la seu del PP, Núñez Feijóo, Díaz Ayuso i Martínez-Almeida estudien la intenció de vot de la ciutadania i descobreixen que, com més escàndols hi ha al partit, més pugen a les enquestes.
Altres
Durada: 40'
13.00
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
13.40
APM? Extra
El programa mostra les millors ficades de pota del presentador de televisió Pablo Motos. A més, s'emeten les respostes més tallants en el programa Planta baixa, un homenatge al personatge El guardià de la cripta i una convidada molt especial.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Rams
Una lluita per un terreny que ha durat diverses dècades entre dos germans pastors d'ovelles arriba al punt crític quan un desastre colpeja el seu ramat.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.55
Tarda de cine: L'avi de 100 anys que es va escapar
El dia en què ha de fer 100 anys, un avi es fuga de la residència on viu i, de manera casual, es veu immers en una trama criminal delirant. És un avi excèntric que no està disposat a renunciar al plaer d'estar viu.
Pel·lícules
Durada: 125'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
30 minuts
Inclou L'ADN del crim
Altres
Durada: 60'
23.10
30 minuts
Inclou El cos del delicte
Altres
Durada: 40'
23.50
Pel·lícula: El silenci del pantà
Q és periodista i un reconegut escriptor de novel·la negra. En la seva obra es relaten els crims d'un assassí en sèrie utilitzant com a teló de fons la corrupció política i la mesquinesa de l'ànima humana. Però els crims que tenen lloc a les seves novel·les no són tan ficticis com semblen.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Pel·lícula: L'home de la pistola d'or
Una bala d'or amb la inscripció 007 i una nota que amenaça l'agent James Bond apareixen a l'oficina del servei secret de sa majestat. El remitent de l'enviament sembla que és l'Scaramarga, un assassí professional que cobra un milió de dòlars per encàrrec.
Pel·lícules
Durada: 120'
03.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'