Programació La 1

Dissabte, 23 febrer de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'
09.00
+Cotas
Avui es presenta un hospital veterinari per a totes les espècies, El Bosque, que, a més d'estar obert tots els dies de l'any ininterrompudament, destaca perquè atén sense ànim de lucre animals exòtics abandonats.
Altres
Durada: 70'
10.10
Maestros de la costura
A la primera prova, els aprenents han de convertir vestits regionals en peces modernes. Hi ha en joc el davantal daurat que atorga la immunitat aquesta setmana. El dissenyador de moda Marcos Luengo i Alicia Cao, guanyadora de la primera edició del programa, passen pel taller. Després la dissenyadora de moda Adriana Iglesias obre les portes del seu atelier a València. Els aprenents confeccionen un vestit de seda amb la tècnica del moulage. A l'eliminació, el jurat els consciencia de la importància del consum responsable. El repte és crear un vestit de còctel, amb peces de segona mà d'un contenidor, per a les estrelles de les xarxes socials Miranda Makaroff i Belén Hostalet.
Altres
Durada: 165'
12.55
Torres en la cocina
Terrina de carnes y tarta milhojas
Avui el Javier i el Sergio preparen una terrina amb una base de diverses carns, botifarra i pinyons. Per postres, un pastís amb pasta de full, nata i plàtan.
Altres
Durada: 35'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Homenatge a Karl Lagerfeld, que va morir aquesta setmana i que va ser durant dècades una icona en el món de la moda.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Inseparable
La Christine està a punt de fer els quaranta i no ha estat lleial amb la seva amiga Doro, ja que té una relació oculta amb el Richard, el seu marit.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Contra viento y marea
Dues famílies de mons oposats es coneixen casualment de vacances a Maurici. L'excés d'alcohol provoca un accident durant el seu passeig en iot i, quan es desperten, es troben nàufrags en una illa remota on han de sobreviure, superant els seus enfrontaments personals.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: El último cuplé
María Luján, una cupletista en decadència, recorda tota la seva trajectòria personal i professional mentre parla amb un vell admirador, Juan Contreras, el primer empresari que va creure en ella.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Los pecados de la Iglesia, La caravana del hambre i Fraguas se defiende: Fraguas, a Guadalajara, es va quedar buit fa 50 anys a causa d'una expropiació forçosa per plantar-hi pins. El 2013 un grup de joves va començar un projecte de rehabilitació. Però la Junta de Castella-la Manxa, propietària del terreny, va denunciar el projecte per delictes contra l'ordenació del territori i usurpació. L'Audiència Provincial li ha donat la raó. Els ecologistes i els antics veïns no entenen la sentència. Amb menys de cinc habitants per quilòmetre quadrat, Guadalajara és un dels majors deserts demogràfics d'Europa.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: 27 vestidos
La Jane és l'eterna dama d'honor, ja que ho ha estat fins a 27 vegades. No obstant això, mai s'ha vestit de núvia i ara ha de fer front al seu pitjor malson: la seva germana es casa amb l'home de qui ella sempre ha estat enamorada.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Miss agente especial II: Armada y fabu
Després d'una ruptura sentimental, i frustrada en comprovar que la seva nova fama està posant en perill la seva feina, la Gracie permet a contracor que el seu cap, l'agent McDonald, la utilitzi com a cara de l'FBI.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: Policías corruptos
David Waters i Jim Stone són dos policies que descobreixen una caixa forta secreta mentre col·laboren amb la unitat de proves del departament de policia de Las Vegas. La cobdícia per fer-se amb aquest contingut els porta a corrompre's i fins i tot a lluitar per les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'