Programació La 1

Dimecres, 15 gener de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El David torna de vacances abans d'hora, frustrant l'aventura de la Celia i l'Elías, que acaben trencant la seva promesa. Paral·lelament, el Germán aconsegueix que el Javier contracti la constructora imposada per l'Hortuño. El Samuel i el Jonathan, mentrestant, visiten els pares del Jose per confessar-los la veritat sobre l'accident. El Germán, commogut, demana a la Carla que es replantegi si denunciar-los. Mentrestant, els sanitaris reanimen el Marcos, que pren consciència de la seva addicció. El Nacho, per la seva banda, es mostra magnànim amb la Rosa perquè, un cop més, ella se senti culpable i agraïda. Finalment, la Carmen dona la seva benedicció perquè la Valeria i el Jesús visquin junts.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Paty es prepara per obtenir proves contra el Rojo sense sospitar de la gran sorpresa que s'emportarà. Mentrestant, la Paula demana explicacions a la seva mare sobre la clau de l'hotel, i la Verónica es veu forçada a confessar la seva infidelitat amb un company del màster.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Santiago amenaça la Genoveva amb el garrot i li parla de les proves que té en contra seva. Davant d'aquesta situació, ella crida el seu advocat per demanar-li ajuda. Paral·lelament, el Felipe es nega a deixar el cas de la Marcia, i el Méndez li comunica a l'advocat que la Marcia passarà a disposició judicial. Mentrestant, el Liberto aconsella prudència a la Maite en el seu tracte amb la Camino. La Maite, al seu torn, rep nota de la Felicia, i totes dues dones queden mentre la Rosina es cola a l'estudi de l'artista. Més tard, el Liberto enxampa la seva dona allà i discuteixen. Posteriorment, torna l'Agustina i tots els criats van a la presó a veure la Marcia. L'Emilio, per la seva banda, li demana a la Cinta una foto signada per al Julio, i aquesta li demana a la seva mare, que se sent molt malament perquè el José ha rebutjat l'oferta del Golden. Finalment, el Choco li posa un parany al Julio i s'enfronta a ell.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Néboa
És la primera nit de carnaval a l'illa de Néboa quan apareix el cadàver d'una adolescent a O Burato do Demo, un lloc envoltat de llegendes. De fet, en aquesta mateixa cova ja havien aparegut cossos assassinats de la mateixa manera el 1919 i el 1989. En ambdues ocasions, aquests crims van iniciar una sèrie de cinc assassinats durant els vuit dies de carnaval que mai es van arribar a resoldre. La creença popular és que l'assassí és l'Urco, un home amb cap de llop que surt del mar envoltat de cadenes per emportar-se els vius. La Mónica i la Carmela, dues investigadores de la Guàrdia Civil, busquen evitar, en aquesta ocasió, una nova onada d'assassinats. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou Esto tiene arreglo i Un país de jugadores
Altres
Durada: 115'
01.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'