Programació La 2

Dissabte, 12 novembre de 2022
06.10
Las recetas de Julie
Cocinar con aceite de oliva
Lliurament que mostra la història de l'oli d'oliva, mentre que la Julie fa un pastís de taronja i oli d'oliva.
Altres
Durada: 50'
07.00
Cómo se hizo Dinastías
Inclou Chimpancés, Pingüinos i Leones: El programa mostra l'esforç per captar imatges úniques del comportament d'un ramat de lleons a la reserva nacional de Masai Mara, a la sabana de Kenya, i denunciar el perill d'extinció que amenaça aquests grans felins.
Documentals
Durada: 25'
07.25
Diseñando el paraíso
Campamento de elefantes-Chiang Rai
A Chiang Rai, a la punta del triangle d'or a Tailàndia, comença un nou dia en l'anomenat campament d'elefants, on les luxoses tendes de campanya tenen unes vistes immillorables i ofereixen als seus hostes tots els luxes imaginables.
Documentals
Durada: 25'
07.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE Nº 3. Temporada 2022-2023. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
09.40
Los Image Catchers
El martín pescado
Els primers intents de localitzar el blauet, una de les aus més boniques d'Europa i amb un dels comportaments de caça més espectaculars, no han donat cap resultat. Per això, el programa viatja d'un lloc a l'altre fent proves amb la càmera d'alta velocitat per agafar experiència.
Documentals
Durada: 20'
10.00
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 40'
10.40
Para todos La 2
El programa se centra en el foment del turisme a Espanya. A més, es pregunta què s'entén per bellesa, descobreix els projectes Healing Fields i AIDA Books&More, i analitza la filosofia dels clàssics grecoromans.
Altres
Durada: 30'
11.10
Objetivo igualdad
Espai que vol impulsar la igualtat real entre dones i homes. Per això, a través de reportatges i entrevistes s'exposen els problemes que generen la desigualtat i els estereotips sexistes i les seves possibles solucions.
Altres
Durada: 35'
11.45
El Camino interior
Santiago de Compostela-Muxía con José Ramón García
Aquesta etapa no la podia recórrer ningú altre que no fos José Ramón García, ja que juga a casa, a la seva ciutat. Aquest empresari i emprenedor gallec fa més de dues dècades que lidera projectes empresarials que milloren la societat.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Las recetas de Julie
Postres con manzanas
Hi ha tantes varietats de pomes com postres es poden fer amb elles: pastís normand, pastís fi, pastís de poma anglesa i empanada de poma, entre d'altres. En aquest lliurament, la Julie prepara pastissos que tenen com a protagonista la poma.
Altres
Durada: 50'
13.25
Jara y sedal
La cabra salvaje mallorquina
El Consell de Mallorca i els gestors cinegètics certificats treballen conjuntament perquè la cabra salvatge mallorquina no desaparegui i es converteixi en un recurs més per a les zones rurals de l'illa.
Altres
Durada: 30'
13.55
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 45'
14.40
España entre el cielo y la tierra
Susurrando romanceros
Sèrie documental que recorre la geografia peninsular des de l'aire amb la finalitat de ressaltar aspectes geogràfics, històrics i culturals.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Nacidas del fuego, Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Hechizadas por la luna i Islas en el tiempo: una odisea de la naturaleza: Dominadas por el sol: La força que governa els antics boscos és el poder impressionant del sol tropical. Aquest capítol segueix el cicle de 24 hores de la vida als boscos insulars del sud-est asiàtic, i descobreix les formes extraordinàries en què les plantes i els animals s'han adaptat al domini del sol.
Documentals
Durada: 150'
18.50
¡Qué animal!
Monógamos
Capítol dedicat a la monogàmia. Hi ha animals que tenen la mateixa parella durant tota la seva vida, encara que no ho trien, sinó que ho porten en els seus gens. Però la monogàmia és una cosa força estranya, fins i tot en els humans.
Documentals
Durada: 25'
19.15
Reduce tu huella
Menos es más
La superpoblació i el consum excessiu són alguns dels motius que posen el planeta en perill. Per això, en aquest episodi, Adela Úcar abandona les comoditats de la ciutat per passar una setmana a Arterra Bizimodu, un ecopoble on aprèn una altra manera de viure i consumir.
Altres
Durada: 60'
20.15
Las 1001 caras de Palmira, la joya perdida del des
Per primera vegada, arqueòlegs de tot el món s'uneixen a la recerca de retrats funeraris esculpits de Palmira, difosos per tot el món per contar la història de la ciutat antiga d'una manera que mai abans s'havia fet: a través dels rostres dels habitants de la ciutat.
Documentals
Durada: 50'
21.05
Caminos de Santiago, entre el cielo y la tierra
Camino del Norte (I)
L'espai mostra el camí que comença a Irun i a Hondarribia per recórrer tot el País Basc, creuant per Sant Sebastià i Bilbao. Després, entra a Cantàbria per Castro Urdiales i Laredo, i finalitza a Liébana.
Documentals
Durada: 55'
22.00
El cine de La 2: Solo las bestias
Després de la desaparició d'una dona durant una tempesta de neu, cinc desconeguts d'un poble remot de les muntanyes es veuen embolicats en un misteri que transcendeix els continents i que cap d'ells no s'esperava.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
La noche temática
Inclou El internet de las cosas i Trabajadores fantasma
Documentals
Durada: 115'
01.50
Sexo, mentiras y sacerdocio
Richard Sipe va experimentar el paradís dins de l'Església catòlica, però també hi va conèixer l'infern. Cridat a la vida religiosa des de molt jove, va ingressar a l'orde dels benedictins i el 1959, després d'ordenar-se sacerdot, el van destinar a una escola catòlica que acollia uns 500 nens. Allà va ser quan els seus companys sacerdots li explicaven en confessió les seves relacions sexuals amb dones, amb altres capellans i, per primera vegada, alguns li van revelar que practicaven sexe amb menors. El documental biogràfic explora el viatge vital d'aquest sacerdot benedictí format com a psicoterapeuta per tractar els problemes psicològics del clergat, però que va descobrir i destapar els abusos sexuals a menors per part del clergat a tots els estaments de l'Església catòlica dels Estats Units.
Altres
Durada: 55'
02.45
Experimento Stuka
En plena guerra civil, els habitants de quatre diminuts pobles de Castelló veuen com apareixen tres avions a l'horitzó. Alguns nens surten a saludar, els adults els miren amb innocència i curiositat, però els avions maniobren, cauen en picat i bombardegen cases i esglésies. Maten 38 veïns. Mai, fins ara, no s'ha sabut qui n'era el responsable.
Documentals
Durada: 60'
03.45
¡Cómo nos reímos!
Chiquito de la Calzada
Lliurament dedicat a Chiquito de la Calzada, que va crear una forma pròpia de parlar. A més, la seva manera tan particular d'interpretar els acudits li ha concedit un lloc d'honor en l'olimp de l'humor.
Altres
Durada: 60'
04.45
Un país para reírlo
Andalucía: de la comedia y sus formas
En aquest lliurament, Pablo Carbonell és el guia turístic a Andalusia. Goyo l'acompanya pels carrers de Sevilla per comprovar si l'humor andalús fa d'aquesta terra la més graciosa d'Espanya.
Altres
Durada: 55'
05.40
Diseñando el paraíso
Yen Tu-Vietnam
L'hotel Yen Tu està basat en un rei vietnamita del segle XIII, la història del qual és molt interessant perquè l'anomenaven el rei intel·ligent, però va abandonar el seu regne i tots els seus palaus i riqueses per fer-se monjo budista.
Documentals
Durada: 20'