Programació TV3

Dissabte, 12 novembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 430'
13.10
Obrint plaça
La fidelitat
La fidelitat a la camisa és un valor molt casteller. El programa coneix la Maria Rosa Martínez, una castellera que des de fa molts anys és fidel a la seva colla, els Capgrossos de Mataró. Malgrat viure a Barcelona o a Hostalric, on resideix actualment, la Maria Rosa no ha deixat mai de participar activament en els assajos i les actuacions dels Capgrossos. Més tard, l'espai parla del valor de la fidelitat en l'amistat amb els actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera. Des de fa molts anys comparteixen projectes teatrals, però sobretot comparteixen una amistat molt sòlida.
Altres
Durada: 40'
13.50
Zona zàping
El Barça és el protagonista principal del programa. D'una banda, per la golejada de l'equip femení al clàssic contra el Reial Madrid. De l'altra, per la consecució del lideratge en solitari de la Lliga de l'equip masculí, cosa que no passava des de feia dos anys.També per Gerard Piqué, amb el seu comiat al Camp Nou i la repercussió de les seves paraules en la seva expulsió a Pamplona. A continuació, es veu un lloro que agafa un auricular a un reporter en directe, dos membres del cos mèdic que agredeixen sense voler jugadors i l'última pífia de l'alcalde de Madrid. A més, Scorpio, exconcursant d'Eufòria, presenta el seu primer senzill, Deja vu.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Un crim perfecte
L'Steven i l'Emily són la parella ideal, fins que un canvi a la borsa capgira el caràcter d'ell completament i ella s'enamora d'un altre home. Quan ho descobreix, l'Steve decideix que la seva dona ha de morir, de manera que idea un pla perquè tot surti perfectament.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.45
Tarda de cine: Assassinat a l'Orient Express
Durant el seu viatge a l'Orient Express, Hércules Poirot ha d'investigar l'assassinat d'un milionari al compartiment del costat.
Pel·lícules
Durada: 135'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Fer-se gran
Ricard Ustrell entrevista el grup Els Amics de les Arts, que acaba d'anunciar el seu proper disc i gira. Tot seguit, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué parlen de l'estrena imminent del seu primer musical, Pares normals, que compta amb la direcció de Sergi Belbel. Així mateix, el programa aborda el procés de fer-se gran, amb la cantant Karina i l'actriu Julieta Serrano. A més, la col·laboradora del programa Inés Hernand analitza els canvis socials en la visió de la gent gran.
Altres
Durada: 195'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'