Societat

Un desnonament al barri de Sant Roc de Badalona descobreix material per a la falsificació de CD i DVD

Els Mossos mantenen oberta l'operació i no descarten més detencions en les pròximes hores

El desnonament d'un home de nacionalitat pakistanesa ha permès els Mossos d'Esquadra descobrir a casa seva, al barri de Sant Roc de Badalona (Barcelonès), material per a la falsificació a gran escala de DVD i CD. L'home, Farhat H., de 22 anys, ha estat detingut per la troballa de milers de pel·lícules i CD falsos, a més d'ordinadors per a la falsificació massiva.

Segons els Mossos d'Esquadra, els fets van ocórrer dijous passat 14 de juny quan una comitiva judicial realitzava el desnonament de l'habitatge a les 11:50h del matí per un procediment d'embargament civil. Dins del domicili els funcionaris judicials van trobar dues persones i gran quantitat de pel·lícules i CD regravats, a més de gran quantitat de caràtules, DVD i CD verges.

Els funcionaris judicials van avisar els Mossos d'Esquadra, que van descobrir-hi, a més, sis ordinadors amb torres gravadores i 50 reproductors, 4.901 pel·lícules DVD, CD de música i jocs de PlayStation falsificats, 4.897 fundes per a DVD i 5.700 caràtules fotocopiades.

Els Mossos van detenir immediatament Farhat H., que estava vivint a l'immoble. Els Mossos mantenen oberta l'operació i no descarten més detencions en les pròximes hores. Fonts policials han informat que el detingut té antecedents per fets similars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.