Societat

La circulació de Rodalies es normalitza després de patir una nova avaria

Infraestructures

La xarxa de Rodalies de Renfe a Barcelona ha recuperat la normalitat, després dels retards que han patit les línies C1, C3, C4, i C7 a causa de l'avaria d'un tren de mitja distància que sortia de l'estació de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

La incidència, que s'ha produït només un dia després dels problemes que va viure ahir el servei de Rodalies, ha provocat retards "puntuals" d'uns deu minuts en aquestes quatre línies des de primera hora del matí, ha informat Renfe.

L'avaria s'ha registrat només sortir el tren de mitja distància de l'estació de l'Hospitalet en direcció a Ripoll, per causes que encara no s'han concretat, i ha obligat els viatgers a baixar del comboi.

Una vegada s'ha aconseguit retirar el tren avariat de la via, la circulació de trens s'ha anat normalitzant i els combois afectats han recuperat la freqüència de pas i l'horari habitual, segons que ha informat a Efe un portaveu de la companyia ferroviària.






Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.