Societat

Normalitat en la circulació de trens després de l'avaria d'ahir a l'Hospitalet de Llobregat

Transport

Els trens de Rodalies de Renfe han iniciat el servei aquest matí amb normalitat, després de l'avaria d'ahir dijous en un tren que va quedar enganxat a la catenària al tram comprès entre les estacions de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona-Sants, que va afectar diverses línies, segons ha confirmat la companyia.

Segons Adif, la incidència, que va tenir lloc a les 15.20 hores, va provocar que es desprengués el pantògraf del tren a la sortida de l'estació de l'Hospitalet, fet que va provocar problemes d'electrificació a la via general i en part de les vies d'estacionament. 

Tècnics d'Adif i de Renfe es van desplaçar fins al lloc i van retirar el pantògraf a les 18.40 hores, tot i que van quedar pendents tasques d'electrificació, que s'han portat a terme durant la nit.

Les afectacions en el servei van persistir durant tota la tarda a la línia C-1, als trens amb origen o destinació a Mataró - Molins de Rei, que inicien o finalitzen el seu recorregut a l'Estació de França. 

Els recorreguts de la línia C-7 van començar o van acabar a l'estació de Sant Andreu Arenal, on els viatgers van poder continuar el trajecte amb la línia C-4. Les línies C-3 i C-4, que també van quedar afectades, van recuperar les freqüències de pas a les 19.00 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.