Societat

Un pare demanda la Generalitat perquè li aboni 2.500 euros "endarrerits" per la prestació de la llei de la dependència

El pare d'un nen discapacitat reclama a la Generalitat que li aboni 2.435 euros d'endarreriments més interessos legals, uns 2.500 en total, per la prestació de gran dependent del seu fill des del gener del 2007, ja que la llei té caràcter retroactiu. El pare vol cobrar la prestació des del 2 de gener del 2007, quan va entrar en vigor la llei de dependència, i no des del 21 de maig quan l'administració va iniciar el periode de lliurament de sol·licituds.

La demanda l'ha presentat Antonio Moreno, president del col·lectiu de pares i mares de nens discapacitats, Papas de Alex, a través d'un jutjat social de Barcelona, que ja ha estat admesa a tràmit. Està previst que el judici se celebri el dia 17 de setembre d'aquest any al jutjat social número 24 de Barcelona.

Moreno assegura que si en primera instància el jutge li dóna la raó, la Generalitat "haurà de pagar molts milions d'euros a raó de 2.500 euros per grans dependents".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.