Societat

El govern espanyol augmentarà un 33% el finançament per la llei de dependència

Societat

La ministra d'Educació, Política Social i Esports, Mercedes Cabrera, ha anunciat aquest dimarts durant la compareixença al Congrés que el govern espanyol augmentarà l'any que ve un 33% la dotació econòmica destinada a la llei de dependència.

Cabrera ha afirmat que el finançament de la llei "està anant més enllà del que assegurava la memòria històrica de la llei, i que supera el que marcava per al 2008 i el 2009". Per la ministra, és en aquests moments "de desacceleració econòmica quan la política social ofereix una salvaguarda a aquells que es veuen més perjudicats".

En la seva compareixença, Cabrera també ha anunciat que treballen en la creació de llocs de treball dins del sistema d'atenció a la dependència a la mesa de diàleg social, l'atenció a les activitats relacionades amb la dependència als programes de formació professional i l'establiment de convenis amb universitats i centres d'investigació, així com nous acords amb el sector privat per al desplegament de la norma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.