Alaquàs exigeix al Consell un nou centre de salut

El consistori va posar a disposició de la conselleria en 2002 un solar municipal per ubicar-hi el centre d'especialitats

El ple de l'Ajuntament d'Alaquàs ha aprovat una moció en què es demana a la Conselleria de Sanitat la «immediata» construcció del centre auxiliar previst ubicar al local de titularitat municipal al costat del mercat municipal. En 2002, el consistori va posar a la disposició de la conselleria el solar per a construir-hi el centre d'especialitats però, des de llavors, no ha rebut cap resposta. L'Ajuntament ha acordat sol·licitar una entrevista urgent amb el conseller Manuel Cervera per solucionar l'afer.

El ple també ha aprovat una moció per manifestar la més «absoluta discrepància» amb la retallada de l'ajuda del xec escolar en un 20% respecte al curs passat. El consistori ha demanat un any més l'execució integral i urgent del projecte de canalització dels barrancs del Poio, el Pozalet i Xiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.