Administracions

Palamós reforça la seva aposta per la gastronomia

Un concurs ha escollit com a millor tapa la proposta de l’establiment Arrels

El Palamós Gastronòmic 2019, amb el Gastrocult, un llibret que ha recollit l’oferta dels menús i les tapes que han servit els 32 establiments, restaurants i tavernes participants en aquestes jornades, ha servit per premiar la millor tapa. L’establiment Arrels Taverna ha estat el guanyador del primer premi a la millor tapa en el marc d’aquesta mostra.

La tapa guanyadora ha estat la sardina al toc de menta, que va aconseguir la major part dels vots populars aportats durant la campanya. El Gastrocult també incorporava el plànol amb la ubicació d’aquests establiments i de les activitats programades, i també tota l’agenda de propostes d’aquestes jornades. Aquest llibret convidava el públic de les jornades a poder participar en aquest concurs, tot fent un recorregut gastronòmic pels restaurants i les tavernes de la vila participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

S’inicia el reforç amb nous blocs del port guixolenc

sant feliu de guíxols

El govern espanyol permet l’ocupació de tots els seients a trens, metro o bus

barcelona

Més mosquits, mosca negra i paneroles, però menys xinxes aquest estiu

barcelona

Palamós, sense vigilància a les platges per un error

palamós
ENRIC MARQUÈS
ALCALDE DE LA BISBAL D’EMPORDÀ (ERC)

“El repte del futur és la setmana vinent”

la bisbal d’empordà
Medi Ambient

Iqoxe i l’ACA, ‘distingits’ amb els premis Àtila

Medi Ambient

Prova pilot per reduir els incendis forestals

Nous abocaments a les hortes, a Girona

girona

El sindicat SME diu que Interior ha autoritzat que vigilants de Rodalies, metro i tramvia utilitzin esprais pebre

Barcelona