Medi ambient

Bocairent commemora el Dia mundial del Medi Ambient

El desé aniversari de la declaració del parc natural de la serra de Mariola centra la programació

Bocairent celebra en el cap de setmana del 10 de juny, la commemoració del Dia mundial del Medi Ambient amb una programació centrada especialment en la serra de Mariola en el desé aniversari de la proclamació com a parc natural. En aquest sentit, ja el passat dia 2 ja va quedar inaugurada una exposició de pintura i de fotografia que recrea alguns dels paisatges més significatius de la zona preparada pels membres d'Art-92 en una mostra que es pot contemplar a la Sala Joan de Joanes.

Dissabte, a les 8.30 hores, arrancarà la pujada fins l'ermita de Santa Bàrbara de la mà del Centre Excursionista i a les 20.30 hores, Miquel Vives, tècnic del parc natural, oferirà una conferència de posada en valor del paratge. Per la seua banda, els més menuts comptaran amb sengles tallers sobre reciclatge al Bar de la Joventut.

Per a la regidora de Medi Ambient, Paqui Cabanes, «Bocairent té en el seu patrimoni natural un tret definitori imprescindible de la seua història, de la seua economia i de la seua idiosincràsia», per tant, «les activitats previstes pretenen reflectir aquesta importància». Igualment, Cabanes ha ressaltat la necessària conscienciació que des dels poders públics han d'aportar a la població, especialment en el cas dels xiquets i de les xiquetes, per poder mantenir aquesta riquesa en el futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.