Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Sant Cebrià de Vallalta

Dimecres, 24 gener 2018

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Estampats, indianes i l'origen de la industrialització de Catalunya, a càrrec de Marta Prevosti, arqueòloga, investigadora a l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC).

Santa Susanna

18.30. Biblioteca Vall d'Alfatà. Xerrada Com fem de pares o la importància de les rutines, a càrrec d'Isabel Bujalance, educadora social i mediadora familiar.

Girona

19.00. Fundació Fita. Conferència El gran canvi del pensar en el segle XVIII, a càrrec de Joaquim Jubert i J.M. Uyà. Dins el cicle El Flâneur a la finestra.

Sant Feliu de Guíxols

18.00. Centre cívic Tueda. Aula cultural Dides i expòsits: Hospici de Girona, a càrrec de Miquel Borrell, doctor en Història.

Manlleu

17.00. Casal cívic Frederica Montseny. Xerrada sobre reanimació pulmonar Què és i com s'utilitza la RCP, a càrrec de la doctora Sara Sánchez i la doctora Sofia Segòvia.

20.30. Sala d'audiovisuals del Col·legi La Salle. 3a xerrada col·loqui Com prevenir addiccions en els fills adolescents?, a càrrec de Roser sellés, coaching. Dins el cicle Xerrades-Col·loquis.

Dijous, 25 gener 2018

Arenys de Mar

18.00. Sala Noble del C.C. Calisay. L'inici de la vida II, a càrrec d'Imma Lizondo.

Mataró

18.30. Unitat Comarcal Maresme AECC. Com donar suport als pacients de càncer.

Montgat

18.00. Sala Albénz. Cicle de conferències de l'aula d'extensió universitària TIMO amb Al -Andalus, puente entre la ciencia árabe y la ciencia europea, a càrrec de Juliol Samsó Moyal, arabista i historiador.

Girona

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència El Tarlà i la serp de Sant Daniel, a càrrec de Pep Vila. Dins el cicle Llegendes, mites i tradicions de Girona.

19.00. Espai Natura. Xerrada Les paraules curen, a càrrec d'Assum Guardiola, formada en literatura i escriptura creativa, cofundadora de Factoria de Lletres i la Mecànica del Canvi.

19.00. Espai Caixa. Conferència-col·loqui sobre salut, amb el títol Medicina i tecnologia, una revolució imparable, a càrrec de Josep Maria Mainat, autor del llibre Ciència optimista, productor de televisió i membre de La Trinca. Dins els actes de commemoració del 120è aniversari del Col·legi de Metges de Girona.

Vic

18.00. Museu Episcopal. Parlem d'art La creu de Sant Joan de les Abadesses: una obra d'art excepcional, a càrrec de Marc Sureda, conservador del Mauseu.

Manlleu

18.00. Sala de sessions de l'Ajuntament. Conferència Viatge per l'univers, a càrrec de Francesca Masnou Puntí, llicenciada en Ciències Exactes, ex professora de matemàtiques de l'Institut Jaume Callí i de la UVic. Dins el cicle de conferències de l'Aula Oberta.

18.30. Auditori-capella del Col·legi La Salle. Xerrada taller El futur és aquí i ara -Tu decideixes, a càrrec de Joan Anglada de SECOT, entitat de voluntariat sènier d'orientació empresarial. Dins la 3a edició de les xerrades taller col·loqui del projecte CIA (Crea Idea Actua).

Divendres, 26 gener 2018

Calella

19.00. Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Xerrada Sana i recupera el teu nen/a interior, a càrrec de Núria Bravo, pedagoga sistèmica.

Santa Susanna

19.30. Sala polivalent de la Biblioteca Vall d'Alfatà. Conferència, recital poètic i col·loqui Jacint Verdaguer: mite i posteritat, a càrrec de Llorenç Soldevila i com a rapsodes, veïns de Santa Susanna i rodalies, obert a la participació popular en la lectura d'un text lliure del poeta en forma de vers, cançó o rondalla.

Dosrius

19.00. Casal de les Cotxeres. Xerrada informativa sobre les àrees de contenidors a Canyamars. Els assistents tindran la possibilitat d'adquirir gratuïtament un rotlle de bosses per a les restes verdes de jardí.

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Transformació digital d'una era de canvis a un canvi d'era, a càrrec d'Eduard Ymbert, enginyer informàtic.

Malla

20.00. Teatre. Conferència Catalunya i l'Europa futura, a càrrec de Juli Gutièrrez Deulofeu. Dins el cicle de xerrades Espai Pratdesaba.