Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Sant Cebrià de Vallalta

Dimarts, 25 setembre 2018

Girona

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Auditori petit. Xerrada El teu rendiment físic és el mateix en els dies de la menstruació, a càrrec de Sílvia Wang. Acte paral·lel a la Cursa de la Dona de Girona.

Dimecres, 26 setembre 2018

Girona

19.00. Espai dels Amics del md'A. Conferència El pròleg de Pujols a la matemàtica de la història, a càrrec d'Alba Padrós i Max Pérez Muñoz.

11.30. CaixaForum. Xerrada-col·loqui amb el títol Castelló d'Empúries: basílica, Cúria Presó i Farinera, a càrrec de Josep M. Gironella Granés, Doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Història per la UdG. Dins el cicle Coneguem el nostre patrimoni cultural.

16.00. Girona Emprèn. Parlem de... lideratge personal i èxit empresarial, a càrrec de Sergi Bonilla, consultor coach i formador de lideratge i recursos humans.

19.00. Casa de Cultura. Conferència El big data abans del big data: com ens vigilaven quan semblava que no ens vigilaven tant?, amb Bel Bosck, creativa.

Dijous, 27 setembre 2018

Girona

18.00. Hotel d'Entitats. Xerrada sobre Comunitats de veïns i persones consumidores, amb la presència de Lídia Olivenza, advocada d'AICEC-ADICAE, i Miquel Costa, president de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

19.00. CaixaForum. Conferència L'espionatge anglosoviètic, a càrrec de Luis Horrillo Sánchez, historiador i professor d'ensenyament secundari. Dins el cicle L'espionatge d'entreguerres.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Les fronteres dels nostres prejudicis, a càrrec de Víctor Mañosa, doctor en Matemàtiques. Dins el cicle Contemporàlia: els límits de la ciència.