Política

Joan Ignasi Pla dimiteix com a secretari general del PSPV

El Partit Socialista del País Valencià obre una etapa de transició

El secretari general del Partit Socialista del País Valencià (PSPV), Joan Ignasi Pla, ha dimitit del seu càrrec, en una compareixença de premsa sense preguntes.

El portaveu socialista al Senat, Joan Lerma, serà el president de la comissió gestora que dirigirà el PSPV fins que se celebri el Congrés Ordinari, previst per a l'estiu que ve.

Pla ha dit que el motiu de la seva dimissió es deu a la "virulenta campanya mediàtica" realitzada contra ell per un "potent grup mediàtic", fent referència al grup PRISA.

El dimarts a la nit la SER va explicar que una constructora li havia pagat les reformes de casa seva valorades en 78.000 euros. Aquesta reforma, segons va explicar l'emissora de ràdio, es va acabar el passat mes de febrer. Sis mesos després, segons recollia ahir El País, Pla va dir: "A dia d'avui encara no he pagat aquestes obres".

Després de proclamar la seva dimissió, ha assegurat que "el cas ja està en mans d'un advocat perquè han ferit el meu honor i el de la meva família". I ha avisat: "Ells tenen els mitjans, però jo estic convençut que tinc la raó".

Etapa de transició
"Si la meva renuncia serveix perquè deixin de vilipendiar i menysprear al socialisme valencià, jo renuncio", ha explicat en roda de premsa.

Pla ha dit que "a partir d'ara s'obre una etapa de transició al socialisme valencià", i ha afegit: "Seguiré treballant per enfortir el PSPV des del lloc que em toqui del partit".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.