Cultura

Finalitza la declaració de la cúpula directiva de la SGAE

Teddy Bautista i dos directius més ja han comparegut davant el jutge Pablo Ruz

Al llarg dela tarda compareixeran dos detinguts més dins el marc de l'operació Saga sobre el presumpte desviament de diners

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, encarregat de la investigació sobre la comissió de delictes societaris i d'apropiació indeguda a la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), ha finalitzat cap a les tres de la tarda d'aquest diumenge la declaració dels tres principals detinguts divendres passat, han informat fonts jurídiques.

Així, el magistrat ha interrogat al llarg del matí d'aquest diumenge al president de la SGAE, Teddy Bautista, –que ha declarat en tercer lloc– i als altres dos directius de la societat matriu detinguts, el director general Enrique Loras i el director econòmic i financer, Ricardo Azcoaga.

Al llarg de la tarda, després d'un descans per dinar, el magistrat i el representant de la Fiscalia Anticorrupció José Miguel Alonso prendran declaració a altres dos dels arrestats, en aquesta ocasió relacionats amb l'empresa Microgénesis, el seu principal accionista, Elena García Pombo, i l'empleat Celedonio Martín. Els quatre detinguts restants no passaran a disposició judicial fins dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.