cultura

L'escenari per gravar ‘Laia' ocupa la platja d'Arenys

L'estructura representa una visió “abstracta” del poble de Sinera

El rodatge començarà el 2 de novembre

La pel·lícula del director de cinema arenyenc Lluís Danés ja es visualitza, tot i que el rodatge no començarà fins al 2 de novembre. Una estructura metàl·lica de set metres d'altura per trenta de diàmetre, oberta al mar, s'està aixecant per convertir-se en el decorat on es rodaran bona part dels exteriors del poble de Sinera. Serà, però, una visió “abstracta i particular” de la població marinera on transcorre la vida de Laia, segons indica el mateix director. Danés explica que en aquesta “àgora” s'hi rodaran els exteriors, però també d'altres escenes més oníriques. Les localitzacions dels interiors es gravaran al convent de les Clarisses i les estances de can Milans. Únicament s'ha d'acabar de confirmar que l'escena a l'ermita es pugui filmar al Calvari.

El rodatge tindrà el tret de sortida a una de les platges de Sant Pol i es preveu enllestir-lo en tres setmanes. Entre els actors principals, Miranda Gas, com a Laia, Ivan Benet, Roger Casamajor, Clàudia Benito i Miquel Fernàndez. El càsting per seleccionar els companys de joc de la jove Laia, en el qual es van presentar més de 150 persones, ha aixecat molta expectació. “Ja els tenim triats, però encara falta algun figurant i necessitarem extres per a una seqüència d'una processó de Setmana Santa”, explica el director.

En el projecte, hi participen la productora Brutal Media, Televisió de Catalunya, l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i el mateix Ajuntament d'Arenys de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia