Política

Die Linke ofereix a Puigdemont una “residència permanent” a Alemanya

La diputada Zaklin Nastic explica al seu blog que han fet l’oferta al president destituït durant la seva visita a la presó de Neumünster

El partit d’esquerres alemany Die Linke ha ofert al president Carles Puigdemont una “residència permanent” a Alemanya per si ha d’acreditar una residència fixa al país durant el seu procés judicial contra l’extradició. Així ho ha explicat en un escrit al seu blog la diputada Zaklin Nastic , que aquest diumenge l’ha visitat a la presó.

Una residència permanent podria ajudar Puigdemont a reduir el ‘risc de fuga’ en cas que el jutge considerés donar-li la llibertat com a mesura cautelar mentre dura el seu procés. La parlamentària ha remarcat que ha vist Puigdemont “animat” i ha indicat que durant la seva visita els ha dit que no és “cap criminal” sinó un polític que “defensa drets democràtics fonamentals i els drets humans”.

La diputada de Die Lienke ha transmès a Puigdemont la solidaritat del seu partit amb la seva causa i la seva voluntat de que sigui alliberat “immediatament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia