Política

Montilla avança els seus principals compromisos de campanya al Twitter

El candidat del PSC assegura que no pactarà amb el PP ni promourà “referèndums il·legals”

El president de la Generalitat assegura que aquesta “és la campanya més important de la història de Catalunya”

El candidat socialista a presidir el proper govern català, José Montilla, ha avançat aquesta tarda als seus seguidors del Twitter els eixos principals de la campanya electoral que arrenca aquesta nit.

Així, a través d'una xarxa social que es caracteritza per textos curts –no es poden sobrepassar els 140 caràcters–, el líder del PSC ha revelat de manera concisa els seus Cinc Compromisos per Catalunya que presentarà oficialment aquest vespres aquest vespre durant l'acte d'inici de campanya que tindrà lloc a Barcelona.

En primer lloc, el president de la Generalitat garanteix que no pactarà amb el PP, “en cap circumstància”, tal com ja havia anunciat avui en una conferència a Madrid. “Ni un pas enrere en polítiques socials”, afegeix. El segon compromís del primer secretari del PSC és defensar “tot l'Estatut i res més que l'Estatut”, sense “falses dreceres”. En tercer lloc, l'aspirant socialista es compromet a no convocar, promoure o tolerar “un referèndum il·legal i inconstitucional sobre la independència” de Catalunya. Així mateix, garanteix que liderarà “la lluita contra la crisi amb les reformes que calguin per a garantir la recuperació econòmica” i, finalment, assegura que vol continuar governant el país al capdavant d'un executiu “socialista, d'esquerres, progressista i catalanista. Garantia de progrés.” L'aspirant a la reelecció al capdavant de la Generalitat ha destacat que aquesta nit comença la que en la seva opinió és “la campanya més important de la història de Catalunya”.

Campanya que aquesta vegada tindrà una important presència dels candidats a les xarxes socials. En el cas de Montilla, el PSC ha posat en marxa el canal @feetsandtwitts que permetrà als seus seguidors seguir-ne el dia a dia fins el 28 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.