Recomanat posposar els desplaçaments a Terol per les vies A-23 i N-234

Els camions són obligats a estacionar a Barraques i Altura fins que la situació pel temporal de neu millore

La comissió de coordinació d'organismes de l'Estat per nevades i situacions meteorològiques extremes, presidida pel subdelegat del govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha decidit aquest matí recomanar als conductors que s'abstinguen de transitar per les vies: A-23 i N-234 tot i que en aquestes vies s'ha obert ja el pas de vehicles lleugers perquè «és probable que puguen trobar-se importants problemes en la demarcació de Terol, on a hores d'ara es donen unes circumstàncies molt adverses». A més, continua la prohibició de circulació de vehicles pesants i la Guàrdia Civil els obliga a aturar-se a Barraques i Altura fins que amaine el temporal i es recupere la normalitat en l'A-23. Els conductors de camions també són aturats al punt quilomètric 30 de l'N-232 per informar-los que han de fer mitja volta, davant la impossibilitat de continuar avançant per aquesta carretera.

D'altra banda, és necessari l'ús de cadenes en un total de 23 carreteres d'arreu del país. La Generalitat, a través del Centre d'Emergències, ha recomanat també evitar el trànsit per les carreteres secundàries i circular amb precaució, especialment a la demarcació de Castelló, on s'ha decretat emergència situació 1. A la resta del país es manté la preemergència per nevades perquè al llarg del dia pot nevar en cotes de 500 metres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.