Successos

Localitzen el jove de 25 anys desaparegut a Cadaqués en un veler on ha passat la nit

Els serveis d’emergències han rebut l’alerta a les 5.19 de la matinada que el noi havia entrat a l’aigua i havia desaparegut

Els equips d’emergències l’han buscat per terra, mar i aire durant diverses hores

Els serveis d’emergències han localitzat el jove de 25 anys que havia desaparegut després d’entrar al mar aquesta matinada en un veler, on ha passat la nit.

Es diu Jordi Llorens, té 25 anys i es trobava de vacances amb la família en una embarcació amarrada a la zona. Aquest matí ha explicat la seva història, que es podria haver quedat amb una simple anècdota si no fos perquè ha comporta un ampli dispositiu de recerca de prop de 150 persones de Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Bombers, Policia Local i Mossos. “Crec que no he fet res malament; simplement me n’he anat al veler a dormir”, explicava encara amb sorpresa per tot el que ha passat. Havia sortit de festa i cap a les cinc del matí va decidir tornar al veler nedant. Com que duia unes monedes, va decidir donar-les a unes persones a la platja sense donar més explicacions. I aquestes són les que van donar l’alerta en veure que no sortia de l’aigua. El noi, per tant no va desaparèixer dins l’aigua, sinó que ha nedat fins al seu veler per poder dormir. Quan s’ha despertat, ha lligat caps i ha acabat cridant els equips de salvament per avisar que estava bé.

La Guàrdia Civil descarta que hi hagi hagut negligència

Salvament Marítim, policia, bombers i Guàrdia Civil s’han mobilitzat per intentar localitzar el nou, després de rebre l’avís per la seva presumpta desaparició. La Policia Local ha rebut l’avís de diversos testimonis i ha activat els equips d’emergències a través del 112 a les 5.19 de la matinada.

El dispositiu de recerca, format per l’embarcació Salvamar Castor i l’helicòpter Helimer 220 de Salvament Marítim, s’ha activat des de primer hora del matí pentinant la zona de boies i la badia. També unitats subaquàtiques i terrestres dels Bombers, la Guàrdia Civil i la Policia Local de la població.

Finalment, Salvament Marítim ha anunciat a quarts d’onze del matí, que havien localitzat el jove en un veler a la zona de boies, on havia passat la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia