Punt divers

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre difon la posada en marxa i la utilitat del nou servei de mediació familiar i comunitària

TERRES DE L'EBRE

L'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre ha acollit, aquest dijous a la tarda, l'acte de presentació formal del Servei de Mediació Comarcal, que tindrà l'objectiu proporcionar informació sobre la mediació als ciutadans de la Ribera d'Ebre, atendre els conflictes a resoldre en l'àmbit de la mediació comunitària i facilitar la derivació dels casos de mediació familiar al Centre de Mediació Familiar de Catalunya del Departament de Justícia, des d'on es designarà un mediador o mediadora de la comarca. La jornada, que ha servit per difondre la posada en marxa del servei ha partir d'aquest 2008, ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials de Justícia a les Terres de l'Ebre, el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i la directora del Centre de Mediació Familiar de Catalunya, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.