El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Benasau

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Intervals de núvols amb tempesta Sol Sol Plugims Pluja forta Pluja forta
Prob. precip. (%) 100008510095
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 282728251920
T. mínima (ºC) 141216151413
Vent 30 km/h O 20 km/h NO 15 km/h SO 15 km/h O 10 km/h N 10 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats al matí

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord-oest a sud-est i alhora creixeran nuvolades a punts de muntanya que a la meitat nord i a punts del prelitoral deixaran el cel molt ennuvolat. A la resta, quedarà poc o mig ennuvolat. Al vespre, al vessant nord del Pirineu i a punts del quadrant nord-est, el cel quedarà cobert per núvols baixos. Fins al migdia s’espera precipitació a la meitat nord i est, mentre que és probable de forma més dispersa a la resta. A partir de llavors s’esperen ruixats a la meitat nord. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà nuvolositat de retenció al vessant nord del Pirineu fins a mig matí. A partir del migdia, creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al quadrant nord-est. A la tarda, és possible algun ruixat aïllat i feble al Pirineu oriental. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima pujarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET