El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Caldes de Malavella

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Sol Sol
Prob. precip. (%) 70100450000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 31313133333436
T. mínima (ºC) 19191919181920
Vent 15 km/h SE 20 km/h S 15 km/h S 20 km/h S 15 km/h S 20 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats i xàfecs

La nuvolositat augmentarà de sud a nord fins a quedar molt ennuvolat al migdia en conjunt. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar d’oest a est i alhora creixeran nuvolades en zones de muntanya de la meitat nord i al massís del Port. Al final de la jornada el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. Fins al migdia és possible alguna precipitació feble i aïllada a la meitat oest. A partir de llavors s’esperen ruixats i xàfecs en punts de muntanya de la meitat nord, que al llarg de la tarda i vespre podran afectar àrees properes, i també són possibles entorn el massís del Port. Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima semblant.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins al migdia tret del quadrant nord-est i resta del Pirineu, on es mantindrà entre poc i mig ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, el Prepirineu, la serralada prelitoral, altres punts de la meitat nord i la zona del Port. A partir de mig matí s’esperen xàfecs al Pirineu, el Prepirineu, sobretot al sector oriental, punts de la serralada prelitoral i la zona del Port. Temperatures lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET