El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cassà de la Selva

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0555005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 16171717182320
T. mínima (ºC) 3352326
Vent 20 km/h S 15 km/h S 20 km/h E 15 km/h NE 10 km/h E 15 km/h O 20 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Creixerà la nuvolositat a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí, però amb intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i a la vall de l’Ebre. Al centre de la jornada dominarà el cel serè arreu, tot i que persistiran alguns núvols baixos en punts del litoral i prelitoral. A partir de la tarda aquests núvols podran afectar punts de la depressió central i arribaran núvols alts arreu del territori. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà similar, tot i que en punts del litoral i prelitoral baixarà lleugerament. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. El vent serà fluix i de direcció variable a l’interior, i al litoral hi haurà terral fins a mig matí i bufarà el component sud fluix al nord de la Costa Brava. En les hores centrals del dia s’imposarà el vent de component sud i est també fluix, més reforçat a la Costa Brava.

La mar: De maror a marejol a la Costa Brava, i marejol a la resta de la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, amb intervals de núvols baixos en punts del litoral, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de la tarda. Les temperatures es mantindran sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET