El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Núvols alts Ennuvolat
Prob. precip. (%) 0005000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 30293130293029
T. mínima (ºC) 18151718171618
Vent 10 km/h NE 20 km/h S 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient calorós en les hores centrals del dia

El cel estarà serè en general, tot i que durant les primeres hores del dia es podran formar localment alguns núvols als dos extrems del litoral. També se’ n poden formar al final del dia, quan ho faran de manera més extensa. Durant les hores centrals del dia també apareixeran núvols d’evolució al Pirineu i Prepirineu. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa al litoral i prelitoral i semblant o lleugerament més alta a la resta. L’ambient serà calorós durant les hores centrals del dia, amb valors que podrien vorejar els 34 ºC a Ponent. Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s’imposarà el vent de component sud i est a l’interior de la meitat oest del territori, i est a la resta. Serà d’intensitat fluixa, amb algun cop moderat, i algun de fort a mitja tarda en punts del prelitoral sud. Tot i això, hi haurà estones de calma i de vent fluix de component est a l’interior del quadrant nord-est.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Continuarà el cel serè, tot i que fins a mig matí hi haurà núvols baixos en punts del litoral i prelitoral, amb temperatures semblants o lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET