El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Sol Sol Plugims Pluja i clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000809030
Cota de neu (m) 0002000900900
T. màxima (ºC) 181819181516
T. mínima (ºC) 654841
Vent 5 km/h NE 10 km/h S 15 km/h S 20 km/h S 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Dia tranquil

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, si bé seran més compactes fins a mig matí a la meitat est i a altres punts de la meitat nord del país. A més, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu, a partir del migdia, començarà a augmentar la nuvolositat fins a quedar molt ennuvolat o cobert. A més a més, al final del dia s’hi esperen algunes precipitacions febles i minses. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.100 metres. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, en canvi la màxima serà semblant o lleugerament més alta. Pel que fa al vent, serà de component nord i est entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort a les Terres de l’Ebre, així com al litoral nord de l’Alt Empordà.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona litoral.

Demà: Serà una jornada sense canvis, amb el cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts durant tot el dia i per algun de mitjà al llarg del matí. A banda, fins a mig matí estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET