El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Cellera de Ter

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes
Prob. precip. (%) 204050045
Cota de neu (m) 180014000002800
T. màxima (ºC) 161314201816
T. mínima (ºC) 323563
Vent 10 km/h O 5 km/h N 15 km/h O 5 km/h SO 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol que no pas núvols

Al llarg del matí la nuvolositat de la matinada disminuirà progressivament d’oest a est i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé als extrems nord i nord-est del territori reapareixeran alguns intervals de núvols a partir del migdia. De matinada i al començament del matí no es descarta alguna precipitació dispersa a l’interior i nevades al Pirineu occidental. Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta i màxima similar o lleugerament més alta.

La mar: A la Costa Brava, de forta maror a maror. A la costa central i la Costa Daurada, maror amb àrees de marejol.

Demà: Al llarg de la jornada circularan bandes de núvols alts i mitjans, més freqüents durant la primera meitat del dia. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral nord. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa. Fins a primera hora del matí són probables bancs de boira i boirina a l’interior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET