El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Madremanya

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Clarianes Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00000020
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 32343739373635
T. mínima (ºC) 20192021202120
Vent 15 km/h S 5 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S 5 km/h SE 15 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol, amb ruixats al Pirineu

Cel serè en general fins al migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades en punts del Pirineu que deixaran el cel transitòriament entre poc i mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, hi haurà núvols baixos en trams de la costa. No es descarta algun ruixat feble i minso en punts del Pirineu a la tarda. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà lleugerament o, de manera puntual, moderadament més alta. Vent moderat a la Costa Brava.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava, marejol a la costa central i de marejol a maror a la Costa Daurada.

Demà: El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada, si bé a partir del migdia apareixeran alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i de nou al vespre, hi haurà alguns núvols baixos en trams de la costa, especialment en els seus dos extrems. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, tret de la zona de l’Empordà, on serà lleugerament més baixa. La temperatura màxima es mantindrà semblant en general.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET