El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Maó

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Ennuvolat Pluja i clarianes Pluja forta Pluja Plugims Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 307085958065
Cota de neu (m) 000001300
T. màxima (ºC) 191617171816
T. mínima (ºC) 991110108
Vent 15 km/h NO 15 km/h S 30 km/h E 30 km/h E 10 km/h SE 25 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de tarda a la meitat est

Hi haurà cel serè o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot de la meitat est i a la resta del terç nord, que durant la tarda deixaran el cel molt ennuvolat i a més també es deixaran caure ruixats dispersos al Pirineu, el Prepirineu i a la resta de la meitat est. A banda, al llarg de la tarda arribaran precipitacions febles al vessant nord del Pirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.600 metres, tot i que a mesura que arribi el vespre anirà baixant fins a situar-se a 1.000 metres al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima es mantindrà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima augmentarà entre lleugerament i moderadament. S’imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algunes ratxes fortes al nord de l’Empordà, a les Terres de l’Ebre i en zones elevades del Pirineu.

La mar: Hi haurà entre maror i marejol al llarg del litoral català.

Demà: S’espera precipitació a qualsevol punt del territori menys probable en punts del terç sud, Ponent i extrem nord-est. La cota de neu baixarà fins als 600 metres.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET