El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palamós

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Pluja forta Pluja i clarianes Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 58080502045
Cota de neu (m) 028002600290000
T. màxima (ºC) 252423242527
T. mínima (ºC) 161616161717
Vent 15 km/h S 10 km/h NE 10 km/h SE 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Fins a mitja tarda el cel estarà entre mig i molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans. A partir de llavors tendiran a minvar i quedaran restringits al quadrant nord-est. També a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, amb alguns ruixats febles i minsos, però que poden anar acompanyats de tempesta. Independentment, de matinada es formaran alguns bancs de boira o núvols baixos a punts del litoral que, puntualment, podran persistir fins al migdia. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà lleugerament més baixa. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que serà regular o dolenta a punts del litoral.

La mar: Hi haurà de maror a marejol a la Costa Brava; marejol a la costa central, i de marejol a maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel entre mig i molt ennuvolat fins al migdia a la meitat est del territori, mentre que a la resta estarà poc ennuvolat. Les temperatures seran lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET