El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palamós

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Ennuvolat Pluja Clarianes Clarianes Pluja Ennuvolat Ennuvolat
Prob. precip. (%) 20952525654515
Cota de neu (m) 0100012001500180016001700
T. màxima (ºC) 15161718191923
T. mínima (ºC) 1076813119
Vent 25 km/h N 25 km/h N 15 km/h S 20 km/h S 30 km/h S 5 km/h N 20 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de tarda en qualsevol punt

De matinada s'esperen precipitacions en qualsevol punt, si bé aniran minvant d'oest a est. Durant el matí quedaran restringides a la meitat est i a la resta del Pirineu i Prepirineu. A partir de mitja tarda, però, s'iniciaran ruixats en punts del litoral i prelitoral sud que s'estendran i a partir del vespre podran afectar qualsevol punt. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tot i que podran ser localment abundants. Al vessant nord del Pirineu la cota de neu baixarà ràpidament de matinada fins a situar-se al voltant dels 1.000 metres, i al final del dia baixarà fins als 800 metres. A la resta de la serralada rondarà els 1.600 metres, amb tendència a baixar fins als 1.100 metres al llarg de la tarda. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins al migdia s'esperen precipitacions arreu. A partir d'aleshores aniran minvant d'oest a est i al final del dia quedaran restringides al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET