El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palamós

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 0003050
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 272728282829
T. mínima (ºC) 181918202019
Vent 15 km/h E 15 km/h E 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h E 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Cel serè generalitzat

Cel serè en general, tot i que fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos al litoral sud, la vall de l’Ebre i el sud de Ponent. Durant les hores centrals del dia apareixeran núvols d’evolució al Pirineu i Prepirineu, i novament al final del dia es tornaran a formar núvols baixos al litoral i prelitoral sud. Les temperatures seran similars en general, tant les màximes com les mínimes. La màxima oscil·larà entre els 26 i 31 ºC al litoral, entre els 32 i 37 ºC a Ponent i la vall de l’Ebre, i entre els 27 i 32 ºC a la resta del territori. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tot i que de matinada hi haurà alguns bancs de boirines al litoral sud, les Terres de l’Ebre i Ponent. Vent fluix i de direcció variable, amb terral matinal al litoral, tot i que al nord de l’Empordà bufarà tramuntana fluixa.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè, tot i que a la tarda creixeran nuvolades en zones de muntanya, i al final del dia tornarà a haver-hi estrats baixos al litoral sud, la vall de l’Ebre i el sud de Ponent. Les temperatures es mantindran sense canvis importants.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET