El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palamós

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 001045707570
Cota de neu (m) 0027002300200017001700
T. màxima (ºC) 22222120211819
T. mínima (ºC) 13131113121110
Vent 10 km/h E 30 km/h N 10 km/h SE 15 km/h S 25 km/h S 10 km/h E 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de tarda al Pirineu

Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors arribaran bandes de núvols pel sud del país que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i serralada transversal, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A la tarda són probables alguns ruixats aïllats d’intensitat entre feble i moderada en punts del Prepirineu i de la serralada transversal. Temperatures sense canvis destacables.

La mar: Marejol a la Costa Brava i la costa central i marejol amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i serralada transversal que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, es formaran alguns estrats baixos a la meitat sud del litoral. Són possibles alguns ruixats aïllats a la tarda al Prepirineu oriental d’intensitat feble. Les temperatures, tant les mínimes com les màximes, baixaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET