El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palamós

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja i clarianes Pluja Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 100100950156535
Cota de neu (m) 0130012000190013001800
T. màxima (ºC) 15151415161415
T. mínima (ºC) 6665754
Vent 5 km/h SO 10 km/h SO 25 km/h N 5 km/h S 15 km/h N 0 km/h C 25 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat més abundant al nord

El cel estarà cobert durant tota la jornada al vesant nord del Pirineu i entre mig i molt ennuvolat a la resta de la serralada i a l’extrem nord del territori. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est i a la resta del terç nord del Principat, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. S’esperen precipitacions febles i disperses al vessant nord del Pirineu entre primera hora del matí i final del vespre. Al matí també seran probables a la resta del Pirineu i possibles a l’extrem nord del territori. La cota de neu s’acostarà als 1.600 metres. La temperatura mínima a valls i fondalades de l’interior serà similar, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més alta. La màxima també serà similar o lleugerament superior.

La mar: De maror a marejol a la Costa Brava i marejol a la resta de la zona marítima.

Demà: Cel cobert o molt ennuvolat tot el dia, tot i que al final de la jornada la nuvolositat minvarà pel terç oest del territori. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima baixarà moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET