El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palamós

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Sol Plugims Pluja Clarianes
Prob. precip. (%) 0005010035
Cota de neu (m) 000230016001500
T. màxima (ºC) 172018181618
T. mínima (ºC) 81091098
Vent 10 km/h E 10 km/h N 10 km/h S 25 km/h S 15 km/h NE 20 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols al Pirineu i sol a la resta

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que durant les primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i al vessant sud del Pirineu occidental. Durant les hores centrals del dia es formaran núvols d'evolució diürna en punts de muntanya, sobretot al Pirineu, on quedarà molt ennuvolat. Durant la tarda són possibles alguns ruixats aïllats, febles i minsos al Pirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.000 metres. Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes en conjunt i les màximes experimentaran un lleu ascens.

La mar: Maror a la Costa Brava, maror amb àrees de marejol a la costa central i de maror a marejol a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, si bé durant les hores centrals del dia creixeran alguns núvols d'evolució diürna en punts de muntanya. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral sud. Temperatures lleugerament més altes, tant les mínimes com les màximes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET