El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Jaume de Llierca

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Clarianes Plugims Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 015705015
Cota de neu (m) 024002000001300
T. màxima (ºC) 262523192319
T. mínima (ºC) 445114
Vent 15 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h SE 20 km/h NE 5 km/h SE 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cap de setmana primaveral

Cel serè en general durant el matí, tot i que arribaran núvols alts i prims pel nord-est. A partir del migdia, aquests núvols s’estendran de nord a sud i deixaran el cel poc ennuvolat en general, tot i que seran més abundants al final del dia. A banda, durant la tarda es formaran núvols mitjans a sotavent del Pirineu i el Prepirineu, i alhora es podran formar alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. La temperatura serà similar o puntualment pujarà de forma lleugera, tant la mínima com la màxima. Vent fluix de components sud i est, tot i que amb estones de vent fluix i variable a l’interior.

La mar: De maror a marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, sobretot al matí. A banda, durant la tarda es formaran alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i el Prepirineu. Temperatura similar o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. El vent serà fluix i de direcció variable en general, tot i que durant la tarda s’acabarà imposant el vent de component sud fluix.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET