El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Solsona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Ennuvolat amb tempesta Clarianes Clarianes Clarianes Pluja Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 10025020609075
Cota de neu (m) 0200002800250022001900
T. màxima (ºC) 23171921201917
T. mínima (ºC) 12769985
Vent 15 km/h SE 30 km/h O 15 km/h O 10 km/h O 10 km/h O 20 km/h O 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient més de tardor

El dia començarà serè o poc ennuvolat però a partir del migdia augmentarà la nuvolositat d’oest a est, fins a quedar entre molt ennuvolat i cobert arreu al final del dia. També hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, en punts de la depressió Central i al vessant sud del Pirineu occidental, on s’espera alguna precipitació feble. La temperatura serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima, a cotes altes, es donarà al final del dia, mentre que la màxima serà localment més baixa al Pirineu. El vent serà fluix i variable fins a mig matí, i a partir de llavors s’imposarà el component sud i est, entre fluix i moderat, més reforçat al nord de la Costa Brava, on bufarà tot el dia i amb alguns cops forts. En cotes elevades bufarà el component sud i oest moderat amb cops forts i alguns de molt forts als cims del Pirineu.

La mar: Maror a la Costa Brava i maror amb àrees de marejol a la resta.

Demà: Al matí minvarà la nuvolositat d’oest a est fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat. Tant la temperatura mínima com la màxima baixaran moderadament, tot i que el descens de la màxima serà lleuger a la meitat sud del litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET