El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vila-sacra

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Pluja Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 510001545525
Cota de neu (m) 0270000000
T. màxima (ºC) 26222627273125
T. mínima (ºC) 15161516181615
Vent 5 km/h E 0 km/h C 5 km/h S 10 km/h E 10 km/h SE 15 km/h S 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augment de les temperatures

Cel serè o poc ennuvolat. A partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols per l’oest que deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, al Pirineu el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat pel creixement de nuvolades a partir del migdia. A la tarda són possibles alguns ruixats al vessant nord del Pirineu. Seran d’intensitat feble i acumularan quantitats minses de precipitació. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i la màxima serà moderadament més alta, tot i que puntualment la pujada serà notable.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. Durant el matí hi haurà intervals de núvols al sector central del litoral i el prelitoral, mentre que a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. Al matí no es descarta algun ruixat aïllat al sud del sector central del litoral i a partir del migdia és probable algun ruixat al Pirineu i a l’interior del quadrant nord-est. La temperatura mínima es mantindrà sense canvis significatius, mentre que la màxima baixarà moderadament arreu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET