El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a El Voló

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Cel serè o poc ennuvolat amb núvols alts i prims, tot i que durant les hores centrals del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del Prepirineu i el Pirineu oriental, on poden caure ruixats febles i aïllats, i a l’interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A la tarda, aquestes nuvolades es desplaçaran cap al sud i deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat al litoral nord i central i a la Catalunya central. A partir del vespre, augmentarà la nuvolositat per l’oest. La temperatura mínima no patirà canvis importants i la màxima serà similar o lleugerament superior. Bufarà vent de component nord i oest, entre fluix i moderat, amb cops forts a les Terres de l’Ebre i al nord de l’Empordà.

La mar: Maror a la Costa Brava, amb forta maror al cap de Creus, marejol a la costa central i marejol amb àrees de maror a la costa Daurada.

Demà: Núvols alts deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, i al final del dia se’n formaran de baixos al sector central del litoral. Temperatures lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET